Etter bare ni måneder i selskapet, overtar hun sjefsstolen

Karin Riddervold blir daglig leder for den samlede virksomheten i Marstrand fra januar.
Karen Riddervold. | Foto: Marstrand
Karen Riddervold. | Foto: Marstrand

Riddervold overtar etter Geir Bergersen, som i det kommende halvår vil jobbe i redusert stilling mens han er byggherre i privat prosjekt. Bergersen vil også inneha rollen som CFO samt leder av Marstrand Digi i kommende periode, skriver Marstrand i en pressemelding.

– Vi er svært fornøyde med at Karen har sagt seg villig til å ta roret, og ser frem til videre utvikling av selskapet under hennes ledelse, skriver Marstrand.

Marstrand er ifølge pressemeldingen et tverrfaglig kompetansemiljø bestående av et konsulentselskap og et advokatkontor som møtes i prosjektfaget og danner én helhetlig, strategisk prosjektrådgiver.

Riddervold, som er ansatt som partner i selskapet, har inntil nå ledet tjenesteområdet prosjektledelse. Før hun kom til Marstrand i vår, jobbet hun litt over 13 år i WSP, som divisjonsleder, seksjonsleder og prosjektleder. Hun har også vært prosjektleder ved Det kongelige hoff, samt seniorkonsulent i Nasjonalt folkehelseinstitutt (i dag Folkehelseinstituttet).

«Hun har erfaring fra virksomhets- og linjeledelse på ulike nivåer fra både medarbeidereid selskap og børsnotert selskap. Karen viderefører Marstrands ambisjon om å være Norges mest verdiskapende rådgivningsforetak innen prosjekt gjennom å tilføre verdifull kompetanse innen blant annet verdibasert selskapsledelse og hvordan vi sikrer gode utviklingsmuligheter for våre ansatte.», skriver Marstrand.

Riddervold kommenterer sin nye jobb på LinkedIn.

– Det er ingen enkel oppgave å fylle skoene til Geir mens han jobber redusert neste halvår. Samtidig er jeg svært motivert for å lede Marstrand denne neste perioden, og vet jeg har de beste hjelperne i hver eneste kollega rundt meg, skriver hun.

Tidligere advokat i Zenit blir kommunalsjef

Har prosedert over 30 saker for Høyesterett – nå gir han seg som partner 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også