Rykker opp til fast advokat i Arntzen de Besche

Seks medarbeidere har fått opprykk til fast advokat i Arntzen de Besche.
RYKKER OPP: Oppe til venstre Andreas Skartvedt Iversen, Tobias Behncke, Julie B. Falkanger, Jostein Todnem Sakkestad, Paul Gunnar Hagelund og Henrik Hammersland. | Foto: Stian Olsen
RYKKER OPP: Oppe til venstre Andreas Skartvedt Iversen, Tobias Behncke, Julie B. Falkanger, Jostein Todnem Sakkestad, Paul Gunnar Hagelund og Henrik Hammersland. | Foto: Stian Olsen

Det melder advokatfirmaet på sin Facebook-side.

De seks er: Andreas Skatvedt Iversen, Tobias Behncke, Julie B. Falkanger, Jostein Todnem Sakkestad, Paul Gunnar Hagelund og Henrik Hammersland.

Andreas Skartvedt Iversen, som er tilknyttet virksomhetsområdet næringseiendom, kom til Arntzen de Besche i 2019. Han har en master i rettsvitenskap fra Universitetet i Bergen samme år.

Tobias Behncke er tilknyttet virksomhetsområdet tvist og prosedyre, bistår og norske og utenlandske klienter med ulike former for tvisteløsning, herunder prosedyre, forhandlinger og alminnelig forretningsjuridisk rådgivning, ifølge Arntzen de Besche. Behncke fikk sin master i rettsvitenskap i 2019, men har vært i Arntzen de Besche siden 2017, hvor han startet som trainee og oppgaveskriver.

Julie B. Falkanger er tilknyttet virksomhetsområdet arbeidsliv, og arbeider i hovedsak med løpende rådgivning og tvisteløsning innenfor arbeidsrett. Falkanger fikk sin master i rettsvitenskap i 2019. Det samme året startet hun som advokatfullmektig i Wiersholm, men dro videre til Arntzen de Besche i 2020. AdvokatWatch omtalte nylig at Falkanger har fått advokatbevilling.

Jostein Todnem Sakkestad er tilknyttet området M&A. Han arbeider hovedsakelig med selskapsrett, transaksjoner, norsk og internasjonal skatterett samt andre tilgrensende juridiske problemstillinger. Etter noen år i Advokatfirmaet PricewaterhouseCoopers, kom han til Arntzen de Besche i 2020. Sakkestad har en master i rettsvitenskap fra Universitetet i Bergen i 2018.

Paul Gunnar Hagelund er tilknyttet virksomhetsområdet anskaffelser og konkurranserett. Hagelund jobber først og fremst med konkurranserett, EU/EØS-rett og offentlige anskaffelser. Han begynte karrieren i Elden, men startet i Arntzen de Besche i 2019. Hagelund har en master i rettsvitenskap fra Universitetet i Oslo i 2019.

Henrik Hammersland er tilknyttet virks konkurranserett, EU/EØS-rett og offentlige anskaffelser. Ifølge advokatfirmaet har Hammersland spesielt erfaring med rådgivning og tvisteløsning knyttet til kontraktstvister, styreansvar, advokatansvar, immaterialrett og gransking av aksjeselskaper. Hammersland har en master i rettsvitenskap fra 2019, samme år som han kom til Arntzen de Besche.

AdvokatWatch har tidligere omtalt at Maria B. Tanemsmo og Marianne Raa Bjaaland, er blitt partnere i firmaet fra nyttår.

Arntzen de Besche ligger for første gang an til å passere en halv milliard kroner i omsetning

– Konkurransen om de beste hodene har hardnet til etter at Thommessen etablerte seg i Stavanger

Schjødt har hentet Marianne Lind Sahl fra Arntzen de Besche 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også