AdvokatWatch

Startet eget advokatfirma i Egersund

Tom Grøsfjell fikk sin advokatbevilling i august i fjor, nå starter han sitt eget advokatfirma.

Enkeltpersonsforetaket til advokat Tom Grøsfjell ble registrert på lillejulaften i fjor i Brønnøysundregistrene. | Foto: Gorm Kallestad/NTB

Det skriver Dalane Tidende.

Tom Grøsfjell begynte som advokatfullmektig i kontorfellesskapet Advokatene Jensen & Bilstad i Egersund for to år siden.

Nå starter han opp for seg selv, men blir værende som leietaker i kontorfellsskapet. Ifølge Grøsfjell er det første gang på rundt ti år, at en advokat starter opp noe eget i Egersund.

– Det er greit å bygge videre på de relasjonene jeg allerede har, både til kunder og kollegaer, sier Grøsfjell til avisen.

Grøsfjell forteller at det hele tiden har ligget i kortene, at han skulle drive sitt eget firma når bevillingen var på plass.

Grøsfjell fullførte sin master i ved Universitetet i Bergen i 2008, og jobbet som rådgiver i Egersund kommune frem til han startet i kontorfellesskapet Advokatene Jensen & Bilstad.

Ny SANDS-advokat: – Jeg har fått anledning til å observere mange dyktige advokater opptre i retten, noe jeg forhåpentligvis tar lærdom av

Hoffmann Thinn styrker partnerskapet med mangeårig Harris-advokat

– Han har allerede ført langt flere saker enn kravet til advokatbevilling krever 

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch