Startet eget advokatfirma i Egersund

Tom Grøsfjell fikk sin advokatbevilling i august i fjor, nå starter han sitt eget advokatfirma.
Enkeltpersonsforetaket til advokat Tom Grøsfjell ble registrert på lillejulaften i fjor i Brønnøysundregistrene. | Foto: Gorm Kallestad/NTB
Enkeltpersonsforetaket til advokat Tom Grøsfjell ble registrert på lillejulaften i fjor i Brønnøysundregistrene. | Foto: Gorm Kallestad/NTB

Det skriver Dalane Tidende.

Tom Grøsfjell begynte som advokatfullmektig i kontorfellesskapet Advokatene Jensen & Bilstad i Egersund for to år siden.

Nå starter han opp for seg selv, men blir værende som leietaker i kontorfellsskapet. Ifølge Grøsfjell er det første gang på rundt ti år, at en advokat starter opp noe eget i Egersund.

– Det er greit å bygge videre på de relasjonene jeg allerede har, både til kunder og kollegaer, sier Grøsfjell til avisen.

Grøsfjell forteller at det hele tiden har ligget i kortene, at han skulle drive sitt eget firma når bevillingen var på plass.

Grøsfjell fullførte sin master i ved Universitetet i Bergen i 2008, og jobbet som rådgiver i Egersund kommune frem til han startet i kontorfellesskapet Advokatene Jensen & Bilstad.

Ny SANDS-advokat: – Jeg har fått anledning til å observere mange dyktige advokater opptre i retten, noe jeg forhåpentligvis tar lærdom av

Hoffmann Thinn styrker partnerskapet med mangeårig Harris-advokat

– Han har allerede ført langt flere saker enn kravet til advokatbevilling krever 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også