AdvokatWatch

Tre advokater i Økland har fått opprykk

Emilie Langeland, Marthe Sacco Karlsen og Stine H. Thorsen i Økland rykker opp til senioradvokat.

Fra venstre: Emilie Langeland, Marthe Sacco Karlsen og Stine H- Thorsen. | Foto: Økland

Det opplyser advokatfirmaet.

Emilie Langeland, som arbeider hovedsakelig med fast eiendom, entreprise og kontraktsrett, har vært hele sin advokatkarriere i Økland.

Marthe Sacco Karlsen jobber hovedsakelig med fast eiendom, arbeidsrett, kontraktsrett og selskapsrett. Før Karlsen kom til Økland i 2019, jobbet hun som advokatfullmektig i Protector Forsikring samt Lund & Co. Hun har også vært innom Kyllingstad Kleveland og Grette. I tillegg har Karlsen jobbet som konsulent i Finanstilsynet i perioden 2013-2015.

Stine H. Thorsen arbeider hovedsakelig med fast eiendom, plan og bygg, entreprise og kontraktsrett, og kom til Økland i 2015, etter ett år i Oslo Advokatkontor.

Økland informerer videre om at Ellen Holt Skjerve og Martin Thorsrud Johansen, er blitt advokatfullmektiger.

Skjerve har tidligere jobbet deltid som veileder ved Universitetet i Oslo, og har også jobbet deltid som saksbehandler i Kirkens Bymisjon, Barnas jurist, samt som intern juridisk rådgiver i Pfizer.

Johansen har tidligere også jobbet i Kirkens Bymisjon, Barnas Jurist. De siste seks månedene, før han kom til Økland, jobbet Johansen som rådgiver i Nav Klageinstans Oslo og Akershus.

Advokatfirma utvider kontorene etter stor vekst: – Vi ser etter ansatte i alle stillinger

36 nyoppnevnte advokater i Advokatforeningens lovutvalg 

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch