– Etter 15 år i Nærings- og fiskeridepartementet, ser jeg frem til å gå fra å være byråkrat til å bli rådgiver og advokat

Christopher Grøvdal Rønbeck, som i en årrekke var fagdirektør i Nærings- og fiskeridepartementet, er ansatt som advokatfullmektig i Haavinds fiskeri- og havbruksteam.
Christopher Grøvdal Rønbeck. | Foto: Haavind
Christopher Grøvdal Rønbeck. | Foto: Haavind

Det opplyser Haavind i en melding på sine nettsider.

– Etter 15 år i Nærings- og fiskeridepartementet, ser jeg frem til å gå fra å være byråkrat til å bli rådgiver og advokat, sier Rønbeck.

–  Vi går inn i en spennende fase hvor havbruksnæringen er i stor utvikling både regulatorisk og med nye driftsformer som havbruk til havs. Jeg gleder meg til å bidra med den erfaring og kompetanse jeg har opparbeidet meg, fortsetter han.

Haavind skriver nysigneringen styrker laget betraktelig, og at det det befester firmaets posisjon som et ledende juridisk rådgivingsmiljø i fiskeri- og havbruksnæringen.

Partner Bjørn Sørgård, som sammen med partner Ida Espolin Johnson leder fiskeri- og havbrukssatsingen til Haavind, mener det er en tillitserklæring at Rønbeck har valgt Haavind.

– Vi får med det en svært erfaren havbruksjurist som blir en viktig del av vårt etablerte fiskeri- og havbruksteam, sier Sørgård.

Sju advokater i Haavind rykker opp - slik reagerer de på forfremmelsen

IT-sjefen i Haavind: – Man håper og tror det dukker opp noe magisk advokatbransjen kan ta i bruk, men vi er ikke der ennå

– Vi bygger en pool av talenter internt i stedet for å hente de kjapt fra andre steder 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også