AdvokatWatch

Transaksjonsadvokat går fra BAHR til KPMG Law

Kristian Madsen Lund har blitt senior manager i KPMG Law.

Kristian Madsen Lund er ny senior manager i KPMG Law Norge. | Foto: KPMG Law

Kristian Madsen Lund tiltrådte KPMG Law fra 3. januar i år, etter litt over fire år i BAHR hvor han senest var fast advokat, opplyser KPMG Law i en melding.

Lund var ferdigutdannet fra Universitetet i Bergen i 2017. Under utdanningen var han trainee hos BAHR, og ble ansatt som medarbeider i januar 2018. Han har også erfaring fra Aker Horizons-systemet.

KPMG Law beskriver at Lund har bred erfaring innen corporate M&A, og at han primært har jobbet med transaksjoner, generell selskapsrett, avtalerett og kontraktsrett.

– KPMGs klare ambisjon er å tilby våre eksisterende og nye kunder fremtidens løsninger og en helhetlig og tverrfaglig tilnærming, juridisk og økonomisk. I advokatvirksomheten vår satses det derfor offensivt på forretningsjus generelt og Corporate M&A spesielt, og Kristian er et meget kjærkomment tilskudd til denne satsingen, sier Cathrine Bjerke Dalheim, managing partner i KPMG Law, om ansettelsen.

– Oppdragstilfanget har allerede økt betraktelig innenfor segmentet, og konkurransen om talentene er tøff. Da er det ekstra gledelig at Kristian velger oss, sier Dalheim videre.

Et samarbeid på tvers av landegrensene førte den ferske KPGM Law-partneren til Norge

KPMG Law betaler ut 47 millioner kroner i utbytte

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch