Her er snøbrettkjøreren i aksjon i halfpipe i verdenscupen i 2003 – nå er han advokat

Marius Otterstad har opplevd mye som idrettsutøver. Nå jobber han hos Kleven & Kristensen, advokatfirmaet som blant annet bistår de største aktørene i norsk idrett.
På dette bildet står Marius Otterstad på snøbrett under kvalifiseringen til halfpipe i verdenscupen i Tandådalen i Sverige i 2003. | Foto: Ulf Palm / Scanpix Sverige
På dette bildet står Marius Otterstad på snøbrett under kvalifiseringen til halfpipe i verdenscupen i Tandådalen i Sverige i 2003. | Foto: Ulf Palm / Scanpix Sverige

Det er Sarpsborg Arbeiderblad som skriver om Otterstad, som i januar begynte i ny jobb som advokat hos Kleven & Kristensen.

Advokatfirmaet holder til på Ullevål stadion og har aktører som Norges Idrettsforbund (NIF), Norsk Toppfotball og IOC på kundelisten. Det passer 39 år gamle Otterstad bra.

Han kan selv se tilbake på en lang idrettskarriere. Otterstad har konkurrert på aller øverste nivå som snøbrettkjører, og har ifølge lokalavisen også spilt i godt betalte film- og reklameoppdrag.

Blant dem Otterstad har konkurrert med, finner vi navn som Daniel Franck og den amerikanske snøbrettlegenden Shaun White.

Nå er det derimot advokattilværelsen som gjelder.

– I dette firmaet får jeg en gylden mulighet til å lære meg alt innen idrettslige juridiske problemstillinger, noe jeg trives godt med da jeg som tidligere toppidrettsutøver har god kjennskap til mye av det fra før. Med denne jobben har jeg mulighet til å gi noe tilbake til idretten, som har gitt meg så mye, sier Otterstad til SA.

Advokat Otterstad har for øvrig tidligere vært fullmektig hos sin far, advokat Harald Otterstad, som primært jobber med strafferett.

Etter syv NM-gull tar hun nå med seg nyttig erfaring inn i advokatyrket: – Det er et prestasjonsmiljø på begge arenaene 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også