AdvokatWatch

Eiendomsadvokat går til DLA Piper

Rikke Skjørshammer Klafstad forlater Bing Hodneland til fordel for DLA Piper. Advokatfirmaet har også ansatt tre nye advokatfullmektiger.

Fra venstre: Grete Alhaug, Marthe Oldernes, William Myhr og Rikke Skjørshammer Klafstad utenfor DLA Pipers hovedkontor på Aker Brygge. | Foto: DLA Piper

I et innlegg på LinkedIn fredag formiddag presenterer DLA Piper Norway ikke mindre enn fire nye medarbeidere, alle avbildet i solskinnet utenfor advokatfirmaets hovedkontor på Aker Brygge.

Rikke Skjørshammer Klafstad har i over tre og et halvt år vært advokatfullmektig og advokat i Bing Hodneland, hvor hun begynte da hun var ferdigutdannet fra Universitetet i Oslo i 2018.

Hun har tidligere jobbet med fast eiendom og entrepriserett, og er nå ansatt som fast advokat i DLA Pipers eiendomsavdeling.

Advokatfirmaet har i tillegg ansatt tre nye advokatfullmektiger.

Grete Alhaug har blant annet bakgrunn som seniorrådgiver og fagdirektør i Datatilsynet, hvor hun jobbet i over ni år. Den ferske advokatfullmektigen har tidligere også jobbet i Folkehelseinstituttet (FHI) og for Oslo universitetssykehus. Alhaug skal jobbe i DLA Pipers faggruppe for immaterialrett og teknologi, opplyser firmaet.

William Myhr blir kollega med Alhaug i samme faggruppe. Han har tidligere vært advokatfullmektig i EY og har, i likhet med Alhaug, også bakgrunn fra Datatilsynet, hvor han var juridisk rådgiver.

Marthe Oldernes har tilbrakt store deler av sin karriere i Finanstilsynet, hvor hun har vært konsulent, førstekonsulent, rådgiver og EØS-koordinator. Hun blir nå advokatfullmektig i DLA Pipers faggruppe for bank og finans, skriver advokatfirmaet.

Han er ny styreleder i DLA Piper

DLA Piper med to nye signeringer 

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch