AdvokatWatch

– Det jeg ønsker å ta tak i er når folk går til Oslo, Bergen eller Trondheim for advokater

Advokatfirmaet Wold fyller 20 år i disse dager. Fremover ønsker grunnlegger Trude Marie Wold å jobbe for at folk i regionen velger lokale advokater, og hun vil også ta markedsandeler i det lokale næringslivet.

Advokat Trude Marie Wold. | Foto: Advokatfirmaet Wold

15. april 2002 startet Trude Marie Wold sitt eget advokatfirma, Advokatfirmaet Wold AS i Vesterålen. I dag består firmaet av totalt fem advokater, og en sjette advokat er på vei inn dørene, opplyser Wold i et intervju med Bladet Vesterålen.

– Vi tenker det er et stort potensial i Vesterålen. Vi ser folk som har store sakskostnader ved å velge advokater fra Oslo, når det finnes lokale advokater. Så er det et stort næringsliv her, og et av målene våre er å komme oss mer inn der, sier Wold til avisen.

Hun mener det juridiske miljøet i Sortland stadig utvikler seg, og at advokatfirmaene i byen må stå sammen i konkurransen mot advokatfirmaer utenfra.

– Det jeg ønsker å ta tak i er når folk går til Oslo, Bergen eller Trondheim for advokater. De andre advokatene her i området er konkurrenter, men også kolleger. Vi kjenner hverandre, og det gjør det lettere å få til løsninger når vi er på hver vår side av bordet i en sak, sier hun.

Wold er for øvrig nestleder i Advokatforeningen, og har tatt til orde for gi dagens domstolstruktur en sjanse.

– Det jeg frykter nå er et at vi får en reversering, og så om noen år hvis vi har ny regjering, så blir det en ny reform igjen. Jeg opplever at frontene spisses på ny, med ny usikkerhet, og mener vi heller bør forsøke dagens struktur ordentlig, uttalte Wold i januar.

Frykter kommunal vetorett på om domstolsreformen skal reverseres: – Det er ikke en opplyst rettsstat verdig

Advokat økte inntektene med 273 prosent 

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch