Ny partner i DLA Piper: – Han har markert seg med en meget god forståelse for både faglige og kommersielle sider ved eiendomsbransjen

Ola Rundfloen er tatt opp som partner i DLA Piper, med virkning fra 1. mai.
Ola Rundfloen er ny partner i DLA Piper. | Foto: DLA Piper Norway
Ola Rundfloen er ny partner i DLA Piper. | Foto: DLA Piper Norway

Rundfloen har jobbet i DLA Pipers eiendomsavdeling siden 2015, og arbeider hovedsakelig med eiendomstransaksjoner, utviklingsprosjekter, næringsleieavtaler og løpende forvaltning av næringseiendom, opplyser advokatfirmaet.

– Rundfloen har gjennom sine ti år som advokat opparbeidet seg en solid kompetanse som eiendomsadvokat, og han har markert seg med en meget god forståelse for både faglige og kommersielle sider ved eiendomsbransjen, sier leder av DLA Pipers eiendomsavdeling, Magnus Lutnæs.

– Han er også en viktig ressurs for fornybar energi-gruppen i DLA Piper, og en stor bidragsyter til firmaet, fortsetter Lutnæs.

I dag består DLA Pipers eiendomsavdeling av 18 advokater, inkludert syv partnere.

– Jeg setter stor pris på tilliten og ser frem til å være med på videreutviklingen av firmaet, samtidig som jeg får jobbe videre med vårt solide eiendomsteam, sier Ola Rundfloen.

Ifølge DLA Piper har advoaktfirmaet de to siste årene tatt opp fem partnere fra egne rekker.

– Vi har et høyt fokus på å utvikle våre medarbeidere, og da er det selvsagt veldig gledelig når vi kan ta opp partnere fra egne rekker. Ola har vært en viktig bidragsyter i firmaet i mange år og jeg gleder meg til å se han fortsette å utvikle seg i sin nye rolle som partner, sier managing partner i DLA Piper Norway, Kjetil Haare Johansen.

Har klienter med tresifret milliardomsetning: – De bryr seg ikke om du er et firma eller ikke, så lenge du leverer kvalitet

Advokatfirma forlater Russland etter 17 år

Eiendomsadvokat går til DLA Piper 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også