AdvokatWatch

Eie advokat åpner nytt advokatkontor i Oslo

Advokatene Christian Baklund og Erik Stoltz har nå blitt en del av franchisen Eie advokat.

Advokatene Christian Baklund (t.v.) og Erik Stoltz. | Foto: Eie advokat

Christian Baklund og Erik Stoltz har åpnet et nytt Eie advokatkontor i Schweigaards gate i Oslo sentrum, skriver selskapet på sine egne nettsider. Kontoret blir Eie advokat sitt andre kontor i Oslo, og tredje i Norge.

Baklund har de siste årene drevet Baklund CBA Advokatfirma. Han har tidligere jobbet som advokat i Legal Insurance Group og vært partner i Legal24. Stoltz har også drevet sin egen advokatvirksomhet i flere år. De to advokatene har jobbet sammen i lengre tid, opplyser Eie advokat.

– Vi er glade for å ha blitt en del av dette spennende selskapet med vekstambisjoner, og gleder oss til å være en del av reisen til Eie advokat, sier Baklund.

– De er et godt tilskudd til Eie advokat, og jeg er sikker på at de kommer til å bidra positivt til utviklingen vi jobber med for selskapet, sier daglig leder Geir Mortensen i Eie advokat.

Mortensen, som har flere års bakgrunn fra Arntzen de Besche, ble nylig daglig leder i Eie advokat.

– Det er utrolig hyggelig å være her i et offensivt og operativt miljø. Jeg har byttet fra å være veldig på støttesiden, slik jeg var i Arntzen de Besche, til å lede en stor satsing. Det er et ansvar jeg vil ha, og som både motiverer og gir meg glede, sa Mortensen i et intervju med AdvokatWatch tidligere i år.

Geir Mortensen skal lede Eie advokat

Ny partner i Eie advokat: – Hun vil få en viktig rolle i oppbyggingen av firmaet i årene fremover

– Mitt budskap til frittstående advokater, er at jeg tror de vil tjene på å bli en del av dette 

Mer fra AdvokatWatch

Henlegger anmeldelse mot Per Danielsen

Oslo politidistrikt åpner ikke etterforskning mot advokat Per Danielsen i faktureringssak, etter at han ble anmeldt av bostyrer for tvangsoppløsningsboet til Rondeslottet Hotell, Anders G. Bjørnsen.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch