AdvokatWatch

Senioradvokat går fra Selmer til Thommessen

Andreas Skjevik Jacobsen har blitt senioradvokat i Thommesen, hvor han blant annet skal være med på å utvikle advokatfirmaets kontor i Stavanger.

Senioradvokat Andreas Skjevik Jacobsen. | Foto: Selmer

Andreas Skjevik Jacobsen har sluttet som senioradvokat i Selmer, og begynt i samme stilling i Thommessen, opplyser han selv på LinkedIn.

Jacobsen startet i Selmer i 2019 i forbindelse med at Kyllingstad Kleveland, hvor han hadde vært siden 2017, fusjonerte med Selmer.

– Jeg vil holde et godt øye med Selmers fortsatt sterke utvikling. En spesiell takk til Bård Koppang, Nicolai Myren, Liv Monica Stubholt og Håkon Sandbekk for uvurderlig støtte og veiledning gjennom årene, skriver Jacobsen i sitt innlegg på LinkedIn.

Jacobsen forteller videre at han vil fortsette sin praksis innen M&A og energi i Thommessen, og bidra i utviklingen av firmaets Stavanger-kontor.

I oktober i fjor fortalte AdvokatWatch, at Thommessen har ambisiøse vekstmål i oljebyen, etter at advokatfirmaet åpnet kontor der i mars 2020.

– Det er ingen tvil om at det er kamp om hodene i Stavanger, men vi opplever at vi er en attraktiv arbeidsgiver. Vi er i en oppbyggingsfase og ønsker å ansette flere folk lokalt, vi har ambisjoner om å bli dobbelt så store i Stavanger som vi er nå innen få år, uttalte partner og leder for kontoret i Stavanger, Jone Stakkestad, til AdvokatWatch.

Utbyttefest for 58 partnere i Thommessen 

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch