AdvokatWatch

Advokatpartner slutter etter 17 år i PwC - skal drive egen advokatvirksomhet

Partneren har nådd pensjonsalder i PwC, men skal fortsette å jobbe som advokat.

Utenfor PwCs lokaler i Bjørvika i Oslo. | Foto: Stian Olsen

Nylig meldte advokat og partner Dag Saltnes på LinkedIn, at han hadde hatt sin siste arbeidsdag i PwC da han har nådd pensjonsalderen.

– Jeg har tilbrakt halve advokatkarrieren min i PwC, og har likt å jobbe for utmerkede klienter sammen med fantastiske kolleger, lokalt og globalt. Dette er jeg veldig ydmyk og takknemlig for, skriver Saltnes.

– Det har vært en reise med oppturer og nedturer, mest oppturer, når jeg ser tilbake på hva vi har oppnådd når det gjelder kunnskap, vekst, rekruttering og innovasjon. Jeg er overbevist om at PwC vil fortsette å lykkes, skriver han videre.

Ifølge PwC har Saltnes mer enn 25 års erfaring med rådgivning innen skatt, forretningsjus og regulatoriske krav for finanssektoren og andre kunder. Denne kompetansen tar Saltnes videre med seg i sitt eget firma, Law.no Advokatfirma, som han etablerte tilbake i 1996. Kontorsted blir i Bergen.

– Jeg vil fortsette å praktisere jus og forhåpentligvis jobbe sammen med mange av vennene mine fremover, skriver han avslutningsvis.

PwC tar opp seks nye partnere innen revisjon og rådgivning: – De er gode til å løse viktige problemer sammen med andre

Advokatfirmaet PwC får sin første partner innenfor personvern: – En synliggjøring av at dette er et stort satsingsområde for oss

PwC er det mest populære rådgivnings- og revisjonsfirmaet blant økonomistudenter

Fra PwC til KPMG 

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch