AdvokatWatch

Wikborg Rein henter erfaren departementsrådgiver

Tre nye advokatfullmektiger er på plass hos Wikborg Rein.

Utenfor Wikborg Reins hovedkontor i Vika i Oslo. | Foto: Aleksander Losnegård

I sommer startet Aksel Kolstad, Fredrik Løvberg og Tonje Hagen Geiran som advokatfullmektiger i advokatfirmaet Wikborg Rein.

Kolstad kommer fra stillingen som advokatfullmektig i BAHR, hvor han jobbet fra februar i år frem til han gikk over til Wikborg Rein i juni. Kolstad fullførte sin master i rettsvitenskap ved Universitetet i Oslo i januar i år. I Wikborg Rein er han tilknyttet firmaets fagområde for gasstvist.

Løvberg fullførte også sin master ved Universitetet i Oslo i år, etter et halvt år som utvekslingsstudent ved The University of Texas School of Law. Løvberg har nå startet som advokatfullmektig hos Wikborg Rein i deres fagggruppe for M&A. Hans arbeid omfatter generell selskapsrettslig rådgiving av norske og internasjonale klienter, samt rådgivning innen ulike typer transaksjoner som fusjoner/fisjoner, oppkjøp, emisjoner, samt andre M&A-transaksjoner.

Geiran er ansatt i Wikborg Rein som advokatfullmektig/spesialrådgiver og er tilknyttet deres fagområde for fornybar energi og infrastruktur. Etter fullført utdanning fra Universitetet i Oslo jobbet i Geiran i ett år som førstekonsulent for Justisdepartementet, før hun gikk over til Klima- og miljødepartementet hvor hun ble i 19 år og jobbet som blant annet seniorrådgiver og senere seksjonsleder. I 2019 gikk hun over til HeidelbergCement Norway, hvor hun jobbet som bærekraftssjef i tre år, før hun nå startet i Wikborg Rein.

Gry Hvidsten blir ny leder for Wikborg Reins personvernteam

Wikborg Rein skal bistå konsern – tildelt kontrakt verdt tosifret millionbeløp

Har hentet partner fra konkurrent

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch