Wikborg Rein henter erfaren departementsrådgiver

Tre nye advokatfullmektiger er på plass hos Wikborg Rein.
Utenfor Wikborg Reins hovedkontor i Vika i Oslo. | Foto: Aleksander Losnegård
Utenfor Wikborg Reins hovedkontor i Vika i Oslo. | Foto: Aleksander Losnegård

I sommer startet Aksel Kolstad, Fredrik Løvberg og Tonje Hagen Geiran som advokatfullmektiger i advokatfirmaet Wikborg Rein.

Kolstad kommer fra stillingen som advokatfullmektig i BAHR, hvor han jobbet fra februar i år frem til han gikk over til Wikborg Rein i juni. Kolstad fullførte sin master i rettsvitenskap ved Universitetet i Oslo i januar i år. I Wikborg Rein er han tilknyttet firmaets fagområde for gasstvist.

Løvberg fullførte også sin master ved Universitetet i Oslo i år, etter et halvt år som utvekslingsstudent ved The University of Texas School of Law. Løvberg har nå startet som advokatfullmektig hos Wikborg Rein i deres fagggruppe for M&A. Hans arbeid omfatter generell selskapsrettslig rådgiving av norske og internasjonale klienter, samt rådgivning innen ulike typer transaksjoner som fusjoner/fisjoner, oppkjøp, emisjoner, samt andre M&A-transaksjoner.

Geiran er ansatt i Wikborg Rein som advokatfullmektig/spesialrådgiver og er tilknyttet deres fagområde for fornybar energi og infrastruktur. Etter fullført utdanning fra Universitetet i Oslo jobbet i Geiran i ett år som førstekonsulent for Justisdepartementet, før hun gikk over til Klima- og miljødepartementet hvor hun ble i 19 år og jobbet som blant annet seniorrådgiver og senere seksjonsleder. I 2019 gikk hun over til HeidelbergCement Norway, hvor hun jobbet som bærekraftssjef i tre år, før hun nå startet i Wikborg Rein.

Gry Hvidsten blir ny leder for Wikborg Reins personvernteam

Wikborg Rein skal bistå konsern – tildelt kontrakt verdt tosifret millionbeløp

Har hentet partner fra konkurrent

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også