Henter sin andre advokatfullmektig så langt i år

Advokatfullmektig Fredrik Astad Sve startet denne uken i Adviso i Ålesund.
Fredrik Aastad Sve har startet som advokatfullmektig i advokatfirmaet Adviso. | Foto: Adviso
Fredrik Aastad Sve har startet som advokatfullmektig i advokatfirmaet Adviso. | Foto: Adviso

Det melder advokatfirmaet Adviso på LinkedIn.

– Velkommen til oss Fredrik Astad Sve, som begynte hos oss denne uken. Vi gleder oss over å ha fått deg på laget, skriver advokatfirmaet Adviso på LinkedIn.

Sve kommer fra en stilling som advokatfullmektig i advokatfirmaet Vard. Han startet i advokatfirmaet Vard i 2020, året etter han fullførte sin master i rettsvitenskap fra Universitetet i Tromsø.

Hans siste år på studiet ble gjennomført med en L.L.M-grad i «commercial and maritim law» ved Swansea University i Storbritannia.

Sve har jobbet mye med leverandørkontrakter, i tillegg til andre selskapsrettslige arbeidsoppgaver og problemstillinger i Vard. På LinkedIn takker han Vard for de to årene han hadde der, samtidig som han annonserer selv at han vil fortsette karrieren i Adviso.

– Jeg gleder meg virkelig til å jobbe med alle menneskene, og å være en del av det voksende og kunnskapsrike miljøet hos Adviso, skriver han.

Da AdvokatWatch pratet med daglig leder i Adviso, Ingvild Vartdal, i mars, delte hun at de fremover skulle satse mer på en miks av erfarne og unge advokater.

– Den første tiden var vi litt mer forsiktig med å ansette advokatfullmektiger, men nå er det veldig viktig oss. Unge fullmektiger bidrar til å skape et differensiert miljø, ikke minst sosialt. Dessuten er de viktig bidragsytere når vi skal vokse i tiden fremover, sa hun den gang.

Sve blir firmaets andre advokatfullmektig-rekruttering i år. I januar startet Marita Aarflot Silset som advokatfullmektig i Adviso.

Vekst på sentrale områder løftet topplinjen

ADVISO har inngått nytt samarbeid: – Det passer godt inn i vår strategi om å ha en sterk lokal forankring

Oda Ørmen Vinjevoll blir ny advokat i Adviso

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også