Wiersholm henter Tor Bechmann fra Tenden

Tor Bechmann blir 1. november partner i Wiersholm, der han blir en del av advokatfirmaets M&A-avdeling.
Tor Bechmann har fått seg ny jobb i Wiersholm. | Foto: Wiersholm
Tor Bechmann har fått seg ny jobb i Wiersholm. | Foto: Wiersholm

Det melder Wiersholm i en pressemelding mandag morgen.

– Jeg gleder meg stort til å bli en del av Wiersholm-teamet. Opp gjennom årene har jeg hatt Wiersholm-advokater på den andre siden i mange transaksjoner. Vi har alltid hatt et bra samarbeid, med fokus på å finne gode løsninger, sier Bechmann i pressmeldingen.

– Hos Wiersholm ser jeg en kombinasjon av faglig dyktighet og en menneskelig tilnærming som jeg liker svært godt. For meg er dét kjernen i det å være en god og moderne forretningsadvokat, legger han til.

Advokatbladet omtalte ansettelsen først.

Tor Bechmann har 25 års erfaring med transaksjoner og selskapsrettslig rådgivning. Han har tidligere vært advokat hos PwC i Oslo og London (1997-2000), Oslo Børs (2000-2001) og Wikborg Rein (2001-2005). Siden 2005 har han vært partner i Tenden Advokatfirma i Vestfold.

– Bechmann er en drivende dyktig advokat, og vi er veldig glade for å få ham med på laget. Mange av oss kjenner Tor fra før, som motpart i transaksjoner, tidligere kollega, foredragsholder og medlem i lov- og fagutvalg. Tor imponerer oss både som advokat og som leder, sier Harald Hellebust, leder for Wiersholms M&A-avdeling.

– Han har vært en sentral drivkraft i å bygge opp Tenden til å bli et ledende advokatfirma utenfor de store byene. Med Tor på laget får vi en svært hyggelig kollega og verdifull kunnskap og erfaring til ytterligere å kunne styrke vår M&A-virksomhet, fortsetter Harald Hellebust.

Nylig var for øvrig Morten Skjold Ødegaard i gang som fast advokat i Tenden, ifølge advokatfirmaets nettsider. Ødegaard som kommer fra RSM Advokatfirma ble klar allerede i sommer, men har vært i pappapermisjon.

Selmer skroter dagens ledermodell

Fra Legeforeningen til Simonsen Vogt Wiig

Advokat har fått seg i jobb i Posten 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også