Lippestad henter ny advokat

Kanwal Suleman forlater Mediebedriftenes Landsforening og går til advokatfirmaet Lippestad.
Geir Lippestad og Kanwal Suleman. | Foto: Advokatfirmaet Lippestad
Geir Lippestad og Kanwal Suleman. | Foto: Advokatfirmaet Lippestad

Det deler advokatfirmaet på sine hjemmesider.

«Fra og med 1. oktober er vi så heldige å få enda en dyktig advokat inn i Advokatfirmaet Lippestad. Vi gleder oss til å ha deg med på laget», skriver advokatfirmaet Lippestad.

Suleman fullførte sin master i rettsvitenskap ved Universitetet i Oslo i 2007. Etter studiene jobbet hun som advokatfullmektig hos advokatfirmaet G&G og advokatfirmaet Engeseth Mikalsen. I august 2009 gikk hun over til KSI Bedrift, hvor hun jobbet som advokat i åtte år.

De siste fire årene har hun vært i Mediebedriftenes Landsforening, hvor hun har jobbet som advokat og senere forhandlingsleder. Nå blir hun en del av advokatfirmaet Lippestad.

Etter Suleman ble en del av teamet er det nå fem advokater i advokatfirmaet Lippestad, i tillegg har de tre advokatfullmektiger.

Suleman er spesialisert innen arbeidsrett og familierett. I advokatfirmaet Lippestad vil hun jobbe innenfor fagfeltene hun er spesialisert i, men hun skal også jobbe med fagfeltene organisasjonsrett, kontraktsrett, fast eiendom, og prosedyre og forhandlinger.

Styrket årsresultat for advokatfirma

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også