Tidligere EY-revisor ansatt som finansdirektør hos laksegigant

Ulrik Steinvik blir SalMars nye finansdirektør.
Ulrik Steinvik tar over rollen som finansdirektør i SalMar. | Foto: SalMar
Ulrik Steinvik tar over rollen som finansdirektør i SalMar. | Foto: SalMar

Det opplyser lakseoppdretteren i en børsmelding.

Steinvik har jobbet i SalMar siden 2006, og han har hatt ulike lederposijoner i konsernledergruppen hvor han de siste årene har hatt stillingen forbedringsdirektør.

Før han begynte i SalMar jobbet han i revisorselskapene Arthur Andersen Norge og Ernst & Young fra 1998 til 2006.  Han er uteksaminert med høyere revisorstudium fra Norges Handelshøyskole og er statsautorisert revisor, opplyser lakseoppdretteren.

– Jeg gleder meg til å ta på meg stillingen som finansdirektør i SalMar og ser fram til å styrke SalMar ytterligere i tiden fremover, sier Ulrik Steinvik i børsmeldingen.

Steinvik erstatter Gunnar Nielsen, som i september i år meddelte selskapet at han ønsket å fratre.

– Jeg er glad for at Ulrik Steinvik har takket ja til rollen som SalMars nye finansdirektør. Steinvik og jeg har jobbet tett sammen i ledergruppen i flere år, og jeg ser frem til å fortsette vårt tette samarbeid. Hans lange erfaring og kompetanse vil være verdifull i den videre utviklingen av selskapet, sier Frode Arntsen, administrerende direktør i SalMar.

Regjeringen vil ha grunnrenteskatt på havbruk: – Vi er i full gang med å sette oss inn i forslaget, og vil bidra med innspill til våre klienter 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også