Ida Westvang blir ny partner i Bull

Westvang kommer fra stilling som senioradvokat i Hjort.
Ida Westvang blir partner i Bull. | Foto: Bull
Ida Westvang blir partner i Bull. | Foto: Bull

Hun blir en del av Bulls team innen arv og økonomisk familierett.

– Bull er et advokatfirma med solid kompetanse, gode verdier og sterkt engasjement for både fag og klienter. Jeg gleder meg til å bli en del av firmaet og bidra til videre utvikling, både for at faggruppen på private rettsforhold skal nå sitt mål om å være Norges beste innen arv-, familie- og skifterett, men også Bull som helhet, sier Westvang, som tiltrådte som partner tirsdag, i en pressemelding.

– Her blir jeg en del av en gjeng med skikkelig dyktige folk, og får store muligheter ikke bare til å jobbe med fag, men også til å utvikle meg selv og bli en enda bedre advokat, fortsetter Westvang.

Den ferske Bull-partneren har spesialisert seg innen familie, arv, skifte og prosedyre, og har tolv års erfaring på disse områdene.

Hun har i tillegg nisjekompetanse på vergemål og kognitiv svikt. Bull opplever at dette blir «stadig viktigere» for deres kunder.

– De siste årene har vi bygget opp et høykompetent team innen økonomisk familierett, arv og dødsboskifte. Det merkes også på antall saker vi får inn. Med Westvang styrker vi teamet ytterligere, sier faggruppeleder for private rettsforhold, Anne-Sofie Rolfsjord.

Westvang har erfaring fra Schjødt, Wiersholm og Bjørge-Skaaraas & Co. Hun har vært dommerfullmektig i Sarpsborg tingrett, og har jobbet som sykepleier. Sistnevnte gir henne gode forutsetninger for å møte personer som står i en vanskelig livssituasjon, mener Bull.

– Med Westvang får vi inn faglig kompetanse som medfører at vi står enda bedre rustet til å møte våre klienter, uttaler Rolfsjord.

I tillegg har Westvang erfaring med eiendoms-, skatt- og selskapsrett som klienter vil få nytte av, påpeker Rolfsjord.

– Krysskompetanse som dette er nettopp noe mange klienter etterspør, for eksempel ved eiendomstransaksjoner på skifte.

Westwang er den tredje partneren Bull henter i år, og den andre som firmaet henter fra Hjort. André M. Carlsen kom derfra i mars, mens Cathrine Hambro kom fra Wahl-Larsen Advokatfirma i mai.

Totalt er de nå 35 partnere i Bull.

Daglig leder i Bull: – Jeg vil fortsette å bidra til en transparent, likestilt og inkluderende bransje, også nå i denne nye rollen

Disse to har fått seg jobb i Bull

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også