Cornelius K. Rieber-Mohn blir senioradvokat i RSM Norge

Rieber-Mohn kommer fra stilling som advokat i Vialto Partners.
Advokat Cornelius K. Rieber-Mohn. | Foto: Cornelius K. Rieber-Mohn/LinkedIn
Advokat Cornelius K. Rieber-Mohn. | Foto: Cornelius K. Rieber-Mohn/LinkedIn

Saken er oppdatert 8. desember klokken 12:00 med uttalelse fra partner og leder av RSM Advokatfirma, Morten Hereng Cristophersen.

Rieber-Mohn opplyser selv om jobbskiftet på LinkedIn.

– Jeg vil takke alle menneskene og klientene som har gjort min tid i PwC og Vialto Partners så flott, skriver Rieber-Mohn i innlegget.

Han fullførte jussutdannelsen ved Universitetet i Bergen i 2011. Hans første jobb etter endt utdanning var som skattejurist i Skatteetaten. Rieber-Mohn har siden den gang jobbet med skatt, og er spesialisert på internasjonal personbeskatning. Fra Skatteetaten gikk ferden videre til EY, før han i 2015 ble ansatt som advokat i PwC.

Der var Rieber-Mohn fram til april i år, da PwCs Global Mobility Tax and Immigration Services ble solgt for 119,1 millioner kroner og dermed fikk navnet Vialto Partners.

Nå fortsetter han karrieren i RSM Norge.

– Spisskompetansen til Rieber-Mohn på internasjonal personbeskatning passer som hånd i hanske inn i vår portefølje av kompetanse på skatt, avgift og mva. Vi har en betraktelig økning i henvendelser knyttet til internasjonale skattespørsmål, og vi er nå ytterligere styrket til å møte etterspørselen, sier partner og leder av RSM Advokatfirma, Morten Hereng Christophersen, i en pressemelding.

De blir partnere i RSM Norge

Eiendomsadvokat blir partner i RSM Advokatfirma

Revisorduo tatt opp som partnere i RSM: – Trygge på at de vil være sterke bidragsytere 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også