Disse fire blir partnere i Wikborg Rein

Fra 1. januar rykker Elise Johansen, Tine Elisabeth Vigmostad, Preben Milde Thorbjørnsen og Andreas K. Lund opp og blir partnere i Wikborg Rein.
Elise Johansen (øverst til venstre), Tine Elisabeth Vigmostad, Preben Milde Thorbjørnsen og Andreas K. Lund blir partnere i Wikborg Rein ved nyttår.
Elise Johansen (øverst til venstre), Tine Elisabeth Vigmostad, Preben Milde Thorbjørnsen og Andreas K. Lund blir partnere i Wikborg Rein ved nyttår.

Det skriver Advokatbladet mandag morgen.

Johansen har siden 2021 vært specialist counsel ved Wikborg Reins Oslo-kontor. Hun er tilknyttet firmaets fagområde for bærekraft og omstilling.

Hun har spesialisert seg på internasjonale og nasjonale regler innen hav- og miljøretten, inkludert EUs regelutvikling på området for bærekraft og miljølovgivning.

Johansen er også professor ved Universitetet i Tromsø.

Vigmostad har vært senioradvokat siden 2019. Hun er tilknyttet firmaets fagområde for compliance og krisehåndtering, samt teamet som bærer navnet trade compliance & sanctions.

Hun bistår blant annet jevnlig klienter med å foreta sanksjonsvurderinger, både når det gjelder enkeltpersoner og virksomheter, men også av ulike typer leveranser, opplyser firmaet.

Thorbjørnsen har jobbet i Wikborg Rein siden 2016, og er tilknyttet firmaets fagområde for konkurranse og anskaffelser.

Han har bakgrunn som rådgiver i Konkurransetilsynet, og melder ifølge Wikborg Rein jevnlig foretakssammenslutninger til relevante konkurransemyndigheter. Han har også jobbet med store overtredelsessaker i Norge de siste årene.

Lund kom til Wikborg Rein samme år som Thorbjørnsen. Siden 2020 har han vært senioradvokat, og han er tilknyttet firmaets virksomhetsgruppe for finansiering.

Långivere, agenter, investeringsbanker og låntakere er noen av dem Lund bistår med bankfinansiering og fremmedkapitaltransaksjoner relatert til selskapsfinansiering, oppkjøpsfinansiering, prosjektfinansiering og obligasjonsfinansiering.

– Vi er stolte over å få inn fire nye partnere fra våre egne rekker. De representerer en bredde, både i firmaets fagområder, satsningsområder og som advokater, og har litt ulike profiler. Jeg er sikker på at vi med disse utnevnelsene vil styrke partnerskapet vårt ytterligere, sier managing partner Finn Bjørnstad i Wikborg Rein til Advokatbladet.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også