Trine Vabog, Kristoffer Birkeland, Jahn Egil Osestad og Siri Merethe Rønning blir partnere i Simonsen Vogt Wiig

Advokatfirmaet tar opp fire nye partnere fra egne rekker.
Trine Vabog (øverst til venstre), Kristoffer Birkeland, Jahn Egil Osestad og Siri Merethe Rønning. | Foto: Simonsen Vogt Wiig
Trine Vabog (øverst til venstre), Kristoffer Birkeland, Jahn Egil Osestad og Siri Merethe Rønning. | Foto: Simonsen Vogt Wiig

Det skriver Simonsen Vogt Wiig på sine hjemmesider.

Vabog, Birkeland og Osestad har vært assosierte partnere i firmaet fram til nå, mens Rønning rykker opp fra stilling som senioradvokat.

Kvartetten blir partnere fra 1. januar 2023.

– Det er svært hyggelig å kunne annonsere hele fire partneropprykk fra egne rekker. De fire er erfarne og dyktige advokater, og svært verdsatte kolleger. Vi er stolte over å ønske dem velkommen i partnerskapet, sier managing partner Mona Søyland i en uttalelse.

Vabog er tilknyttet teamet for teknologi og media og arbeider med komplekse IKT-anskaffelser og IKT-kontrakter på kunde- og leverandørsiden. Hun har betydelig erfaring som prosjektleder og forhandlingsleder, og bistår aktører innen offentlig og privat sektor.

Birkeland har vært tilknyttet corporate M&A-avdelingen til Simonsen Vogt Wiig siden 2019, og jobber særlig med private equity, venture capital og industriell M&A. Han ble assosiert partner i mars i år.

Vabog og Birkeland holder begge til i Oslo.

Osestad er tilknyttet advokatfirmaets kontor i Kristiansand. Han jobber med juridiske problemstillinger innenfor energisektoren, spesielt knyttet til nettbransjen, hvor han bistår norske nettselskaper med energirettslige problemstillinger, kontrakter og anskaffelsesprosjekter.

Rønning jobber hos Simonsen Vogt Wiig i Trondheim. Hun har over 20 års erfaring med problemstillinger relatert til forretnings- og organisasjonsutvikling, og bistår innenfor områder som ESG og bærekraft, fast eiendom, arbeidsrett og generell selskapsrett.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også