Oddmund Håkenstad blir partner i Tenden: – En sentral bidragsyter innen skatt, merverdiavgift og selskapsrett

Advokatfirmaet opplever en økende oppdragsmengde innen de tre rettsområdene Håkenstad jobber med.
Oddmund Håkenstad er tilknyttet Tendens kompetansegrupper for skatt/avgift og selskapsrett/transaksjoner. | Foto: Tenden
Oddmund Håkenstad er tilknyttet Tendens kompetansegrupper for skatt/avgift og selskapsrett/transaksjoner. | Foto: Tenden

Det skriver firmaet på sine hjemmesider.

– Tenden er et firma som jeg trives godt i, både med arbeidsoppgaver, ambisjoner og kulturen. Jeg gleder meg til å ta fatt på rollen som partner, der jeg skal fortsette å jobbe med de fagfeltene jeg er mest opptatt av, sier Håkenstad i en uttalelse.

– Jeg vil også bidra i utviklingen av faggruppene for skatt og selskapsrett, og ikke minst for firmaet som helhet, sier han.

Håkenstad ble senioradvokat i Tenden i 2017. Han kom da fra tilsvarende stilling hos Deloitte Advokatfirma i Tønsberg.

Han har også bakgrunn fra Visma Advokater, BDT Viken Revisjon, Riksrevisjonen, Advokatfirmaet Arthur Andersen & Co, samt Hedmark fylkesskattekontor.

Til daglig bistår Håkenstad klienter med blant annet skatterådgivning i forbindelse med omstruktureringer av virksomhet, og skattespørsmål i tilknytning til ulike transaksjoner, skatteavtaler og utenlandsforhold.

Lasse Jensen, som leder Tendens kompetansegruppe for skatt og avgift, omtaler Håkenstad som «en sentral bidragsyter innen skatt, merverdiavgift og selskapsrett».

– Han har lang erfaring og er faglig sterk. Hans bidrag internt og eksternt er viktig for Tendens videre utvikling på disse områdene, sier Jensen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også