Returnerer til hjembyen etter 16 år

Fredrik Høyang Røsholdt forlater Selmer og blir senioradvokat i Ytterbøl & Co.
Fredrik Høyang Røsholdt har pakket flytteeskene og forlater Selmer. | Foto: Privat
Fredrik Høyang Røsholdt har pakket flytteeskene og forlater Selmer. | Foto: Privat

Det forteller han i et innlegg på LinkedIn.

«Etter nesten 10 år i Selmer har jeg hatt min siste arbeidsdag i dag. Det har vært en fantastisk tid som har betydd mye for meg. Jeg vil alltid være takknemlig for alle vennskap og alt jeg har fått lære underveis – både om juss, advokatyrket og meg selv», skriver Røsholdt.

«I januar starter et nytt kapittel i Advokatfirmaet Ytterbøl &Co! Jeg gleder meg til å bli kjent med nye kolleger og klienter. Og jeg gleder meg til å komme hjem til Fredrikstad etter 16 år borte. Det blir fint», fortsetter han.

– Overgangen skyldes rett og slett et ønske om å flytte hjem til Fredrikstad før ungene blir for store. De fleste av mine venner har allerede flyttet hjem (eller blitt boende), og min familie bor også der, utdyper Røsholdt overfor AdvokatWatch.

Som senioradvokat i Selmer har Røsholdt arbeidet med problemstillinger som gjelder fast eiendom og alminnelig kontraktsrett, med hovedvekt på bygg, anlegg og entreprise.

Han har blant annet bistått byggherrer, entreprenører, arkitekter og andre rådgivere i byggeprosjekter, har erfaring med utarbeidelse av standardkontrakter og standardbetingelser, og prosederer også saker innen fast eiendom og entreprise. 

Røsholdt tiltrer som senioradvokat i Ytterbøl & Co etter nyttår.

Del artikkel

Relaterte artikler

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også