Hanna Norum Motzfeldt er ny partner i Berngaard: – En viktig inspirasjon for de kvinnelige advokatene våre

Motzfeldt omtales som en nøkkelressurs innen erstatningsrett, forsikringsrett og tvisteløsning.
KOM FRA SVERDRUP: Hanna Norum Motzfeldt kom til Berngaard i 2021, da syv advokater meldte overgang fra Sverdrup. | Foto: Berngaard
KOM FRA SVERDRUP: Hanna Norum Motzfeldt kom til Berngaard i 2021, da syv advokater meldte overgang fra Sverdrup. | Foto: Berngaard

Firmaet forteller om det interne partneropptaket i en pressemelding tirsdag morgen.

– Det å få være med å utvikle Berngaard videre trigger meg og gir ekstra motivasjon. Vi har investert mye i rekruttering det siste året. Jeg gleder meg til å utvikle, styrke og ikke minst synliggjøre det sterke laget vi har i dag og den gode interne kulturen. Vi er et verdidrevet selskap, og den mest spennende aktøren i bransjen akkurat nå, sier Motzfeldt i pressemeldingen.

Hun kom til Berngaard i september 2021, som en av syv advokater som da meldte overgang fra Advokatfirmaet Sverdrup.

I dag leder Motzfeldt corporate-avdelingen til Berngaard. I det daglige arbeider hun primært med erstatningsrett, forsikringsrett og tvisteløsning. Motzfeldt bistår blant annet en rekke aktører i det britiske forsikringsmarkedet.

– I tillegg til Brexit, skjedde det store regelendringer som påvirker forsikringsnæringen. Og det kommer stadige konkretiseringer av disse regelendringene, som påvirker både utenlandske forsikringsgivere og forsikringsformidlere i Norge. Dette er spennende utfordringer, sier Motzfeldt om arbeidet.

Managing partner Inger Roll-Matthiesen omtaler Motzfeldt som en faglig svært sterk advokat og en viktig inspirasjon, spesielt for de kvinnelige advokatene i Berngaard.

– Vi jobber nemlig målrettet for at vi igjen skal ha et partnerskap med like mange kvinner og menn, fordi det er viktig for oss. Vi har fortsatt en vei å gå, men også derfor er jeg så glad for å løfte frem Hanna, sier Roll-Matthiesen.

Motzfeldt tiltrådte som partner 1. januar.

Hun er den 16. partneren i Berngaard.

Del artikkel

Relaterte artikler:

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også