Hjort-partner Kristin Bjella tar over styrelederrollen i Ruter

Styret i Ruter har konstituert Kristin Bjella som ny styreleder.
NY STYRELEDER: Kristin Bjella har vært nestleder i Ruters styre siden generalforsamlingen i april 2021. Nå blir hun ny styreleder i selskapet.
NY STYRELEDER: Kristin Bjella har vært nestleder i Ruters styre siden generalforsamlingen i april 2021. Nå blir hun ny styreleder i selskapet.

Endringen skjer som en følge av at Sigurd Grytten etter en helhetsvurdering besluttet å gå av som styreleder i Ruter med virkning fra torsdag, opplyser selskapet i en pressemelding.

– Hele styret har satt stor pris på Sigurd Grytten som styreleder og hans innsats for selskapet gjennom mange år. Han har betydd mye for selskapets utvikling og framskritt de siste årene og det står det stor respekt av, sier Kristin Bjella, som inntil nå har vært nestleder i Ruters styre. Den rollen overtar Jens Ulltveit-Moe.

Bjella ble partner i Hjort i 2011 etter å ha vært partner i både Haavind og Advokatfirmaet Bjella AS.

Hun har også erfaring fra domstolene og Justisdepartementets lovavdeling.

– Kristin Bjella arbeider særlig med rådgivning og prosedyre innen energi- og naturressurser og infrastruktur, og transaksjoner og prosedyre innen samme område. Arbeidet omfatter rettslig og strategisk rådgivning i større prosjekter innen fornybar energi og distribusjon, herunder også infrastruktur som havner, skriver Hjort på sine nettsider.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også