Hun er Haavinds nye partnersignering

Etter over ni år i Bahr, går Sofie Komissar til Haavind hvor hun styrker advokatfirmaet innen entreprise og eiendom.
FRA SENIORADVOKAT TIL PARTNER: Senioradvokat Sofie Komissar i Bahr melder overgang til Haavind hvor hun blir partner. | Foto: Haavind
FRA SENIORADVOKAT TIL PARTNER: Senioradvokat Sofie Komissar i Bahr melder overgang til Haavind hvor hun blir partner. | Foto: Haavind

I Bahr kommer hun fra stilling som senioradvokat hvor hun har ledet entreprisegruppen. Komissar tiltrer partnerskapet til Haavind i mars, opplyser advokatfirmaet i en melding.

I Haavind vil hun jobbe i skjæringspunktet mellom entreprise og eiendomsutvikling, går det frem av meldingen.

– Komissar er allerede et kjent navn i markedet basert på høy fagkunnskap kombinert med sterk kommersiell forståelse. Vi er svært fornøyde med at hun har valgt å komme til oss, sier managing partner Preben Brecke i meldingen.

– Både entreprise og eiendom er grunnpilarer i Haavinds bransjesatsning, og hun vil fokusere på bygg-entreprise og større utviklingsprosjekter innen eiendom, legger han til.

Haavinds nye partner har en master i rettsvitenskap fra Universitetet i Oslo i 2013, og har vært hele advokatkarrieren i Bahr, før hun nå altså blir en del av Haavind.

– Haavind har et av landets sterkeste team innenfor entreprise og eiendom. Jeg gleder meg til å videreutvikle entreprise- og eiendomsmiljøet sammen med de flinke og hyggelige folkene i Haavind, sier Komissar.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også