Forlater partnerskapet i Sands etter et halvt år

Kjetil Lundberg vender tilbake til helsesektoren.
NY JOBB: Kjetil Lundberg blir HR-direktør i helseforetak.
NY JOBB: Kjetil Lundberg blir HR-direktør i helseforetak.

I september tiltrådte Kjetil Lundberg som partner ved Sands’ kontor i Ålesund. Han kom den gang fra stilling som advokat i Helse Bergen.

– Jeg ser virkelig frem til å bli en del av Sands sitt dyktige lag i Ålesund, og til å bidra i advokatfirmaet sin satsning i den kommersielt sett veldig spennende sunnmørsregionen, uttalte Lundberg til AdvokatWatch.

Nå forlater Lundberg allerede Sands. Han går inn rollen som ny HR-direktør for Helse Møre og Romsdal, opplyser helseforetaket i en pressemelding

Han starter i sin nye jobb 13. mars.

– Jeg er svært glad for at Kjetil Lundberg har takket ja til stillingen og kan starte allerede i mars. Med Lundberg på laget får vi en HR-direktør som har solid erfaring fra strategisk HR-arbeid og arbeidsrett, og som ikke minst er genuint opptatt av å skape kultur og et godt arbeidsmiljø for alle ansatte, sier administrerende direktør Heidi Nilsen.

Ifølge Helse Møre og Romsdal har Lundberg blant annet lang erfaring i å gi lederstøtte i tyngre personal- og omstillingssaker. Da han var advokat i Helse Bergen var samarbeid med bedriftshelsetjenesten, tillitsvalgte og verneombud viktige oppgaver.

– Å støtte ledere bidrar til å skape gode arbeidsmiljø og å arbeide forebyggende synes jeg er svært givende. Jeg er er derfor svært glad for den tilliten jeg har fått og gleder meg til å komme i gang, sier Lundberg. 

Del artikkel

Relaterte artikler

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også