Jørgen Bull er ny partner i Ræder

Bull gjenforenes med managing partner Tone Kaarbø, som han tidligere har jobbet sammen med.
NY PARTNER: Jørgen Bull går inn i partnerskapet til Ræder. | Foto: Ræder
NY PARTNER: Jørgen Bull går inn i partnerskapet til Ræder. | Foto: Ræder

Jørgen Bull er utnevnt til ny partner i Ræder fra og med 28. februar, opplyser advokatfirmaet i en melding.

Han kommer fra stilling som partner i Seland | Rödl & Partner hvor han har vært siden mai 2019. Bull har også bakgrunn fra EY, PwC, Tax & Legal Advokatfirma, samt Hammervoll Pind (i dag Ryger). Han har videre jobbet i både Skatteetaten og Statoil.

– Jeg ser frem til å bli kjent med nye kolleger i Ræder. Firmaet har solid og bred forretningsjuridisk kompetanse og et sterkt team innenfor skatt blant forretningsadvokatfirmaene. Jeg gleder meg til å bidra til å styrke dette ytterligere, sier Bull.

Ifølge Ræder har Bull lang og bred erfaring med rådgivning innenfor merverdiavgiftsområdet. Han har arbeidet med merverdiavgift i forbindelse med import/eksport, avgiftsplanlegning i forbindelse med utbygging av fast eiendom, klagesaker og bokettersyn, opplyses det om.

– Vi er svært glade for at Bull velger å starte i Ræder. Han har bred kompetanse innenfor sitt fagområde og hans erfaring og spesialist kompetanse blir derfor viktig for oss og våre kunder. Han håndterer komplekse saker på en svært god måte både kommersielt og faglig, sier managing partner Tone Kaarbø.

– Jeg har arbeidet sammen med han tidligere og ser frem til å jobbe med han igjen og med han på laget utvikle firmaet ytterligere, legger hun avslutningsvis til.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også