Vibeke Martine Søvik Lindberg blir partner i DLA Piper Norway

Lindberg kommer fra en stilling som advokat og nestleder i juridisk avdeling i Danske Banks norske filial og blir en del av DLA Pipers bank- og finansavdeling.

– Konsekvenser etter uroen i Europa, det utfordrende energimarkedet og muligheten til å bli en del av et stort internasjonalt advokatselskap, er de viktigste årsakene til at jeg velger DLA Piper, forteller Vibeke Martine Søvik Lindberg i en pressemelding fra advokatfirmaet onsdag morgen.

Lindberg skal, i tillegg til å inngå i DLA Pipers bank- og finansavdeling, også bistå klienter med finansregulatoriske spørsmål og arbeide innenfor sjørett, forsikring og sanksjoner. Lindberg blir den fjerde partneren i avdelingen.

– Vi har opplevd solid økning i oppdragsmengde i senere år, og en sterk dreining mot flere større og komplekse transaksjoner som krever kompetanse og erfaring fra markeder i Norge, men også utenfor Norges landegrenser. Vi har derfor lenge lett etter noen med så solid bank, finans og finansregulatorisk kompetanse og erfaring som Vibeke Martine Søvik Lindberg har. Vi er utrolig stolte av få henne tilbake i DLA Piper, sier managing partner Kjetil H. Johansen i pressemeldingen fra firmaet.

Lindberg jobbet sist i DLA Piper fra 2007 til 2012. Hun har også bakgrunn fra Wiersholm. Siden august 2012 har hun jobbet i Danske Banks juridiske avdeling. Banken er en arbeidsplass som hun nå forlater med vemod.

– Jeg har hatt fantastiske 10 år sammen med veldig flinke kolleger, men det var umulig å si nei til en slik mulighet, sier hun om overgangen til DLA Piper.

Den ferske partneren har sin første arbeidsdag i firmaet mandag.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også