Cecilie Skrede er ansatt som ny HR-direktør i Codex Advokat Oslo

Skrede erstatter Frank Braathen-Hauge, som forlot firmaet ved årsskiftet.
NY HR-direktør: Cecilie Skrede (innfelt) er ny HR-direktør i Codex Advokat Oslo. | Foto: Stian Olsen, AdvokatWatch / LinkedIn
NY HR-direktør: Cecilie Skrede (innfelt) er ny HR-direktør i Codex Advokat Oslo. | Foto: Stian Olsen, AdvokatWatch / LinkedIn

Skrede kommer fra stilling som direktør for HR og organisasjonsutvikling i JBF bank og forsikring (JBF), og opplyser selv om jobbskiftet på LinkedIn.

Hun har bakgrunn som HR-rådgiver i Norges forskningsråd og Boligbygg Oslo. Hun har jobbet i JBF bank og forsikring siden 2017, først som HR-manager og senere som direktør for HR og organisasjonsutvikling.

Det var i oktober i fjor at daværende administrerende direktør Anders Faanes og HR-direktør Frank Braathen-Hauge bekreftet overfor AdvokatWatch at de hadde sagt opp sine stillinger i firmaet.

Begge var ferdig i Codex Advokat Oslo ved nyttår.

Da AdvokatWatch i oktober spurte partner og styreleder John Aage Hvardal om hvorvidt firmaet skulle beholde modellen med en administrerende direktør/daglig leder etter avgangen til Faanes, svarte Hvardal følgende: 

– Styret må få lov til å diskutere organiseringen internt først, og avgjøre dette i fellesskap. Det vil være naturlig at en beslutning rundt dette informeres internt før vi går ut i media. Vi har hatt daglig leder de tolv siste årene, og utgangspunktet er at vi fortsetter med denne modellen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også