Disse to rykker opp i Ræder

Henrik Holen og Robin Josdal blir faste advokater i Ræder.
OPPRYKK: Henrik Holen (t.v.) og Robin Josdal rykker opp i Ræder | Foto: Ræder
OPPRYKK: Henrik Holen (t.v.) og Robin Josdal rykker opp i Ræder | Foto: Ræder

Det opplyser advokatfirmaet i en melding.

Henrik Holen er tilknyttet faggruppen corporate og M&A hvor han bistår med selskapsrettslige problemstillinger. Han kom til Ræder rett etter studiene i 2020, og fikk sin advokatbevilling i desember 2022.

Robin Josdal arbeider i Ræders faggruppe for shipping, marine og transport. Han jobber hovedsakelig med problemstillinger innen sjørett, transport, forsikring og erstatning, samt arbeidsrett. Josdal kom også til Ræder i 2020, og fikk advokatbevilling samtidig som Holen. 

Han har tidligere vært juridiskutreder for Sira/Kvina Kraftselskap, samt vitenskapelig assistent/arbeidsgruppelærer ved Universitetet i Agder.

Ræder omsatte for 156,1 millioner kroner i 2022. Det var en økning på 5,5 prosent i forhold til året før. Resultatet endte på 52,8 millioner kroner, en økning på 1,7 prosent sammenliknet med 2021.

– Vi er fornøyd med at omsetningen øker, og skulle selvsagt gjerne sett at resultatet var enda bedre. Økte kostnader skyldes dels investeringer, dels økte kostnader i etterkant av pandemien. Blant annet har vi investert i styrking av Ræder-kulturen. Etter lengre perioder på hjemmekontor og rekruttering av nye kolleger har vi prioritert sosiale aktiviteter. Det har vært både riktig og viktig. Den investeringen kommer vi til å høste av fremover, uttalte managing partner Tone Kaarbø til AdvokatWatch da årsregnskapet var klart.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også