Arbeidsrettsadvokat Sven Bjørk blir partner i Arntzen de Besche

Bjørk har vært ansatt i Arntzen de Besche siden 2013.
BLIR PARTNER: Etter ti år i Arntzen de Besche blir arbeidsrettsadvokat Sven Bjørk partner. | Foto: Arntzen de Besche
BLIR PARTNER: Etter ti år i Arntzen de Besche blir arbeidsrettsadvokat Sven Bjørk partner. | Foto: Arntzen de Besche

– Det blir veldig spennende å tre inn som partner i Arntzen de Besche. Vi har et av Norges fremste arbeidsrettsmiljøer, og jeg er utrolig glad for muligheten til å kunne være med på å videreutvikle både firmaet og avdelingen sammen med gode kolleger, sier Bjørk i en pressemelding.

Han har siden 2013 bistått både arbeidsgivere og arbeidstakere med rådgivning, utredninger, forhandlinger og prosedyre i forbindelse med oppsigelser, omstillinger og virksomhetsoverdragelse, skriver firmaet.

Bjørk jobber også med forretnings- og idrettsjuss.

Før han kom til Arntzen de Besche, var han advokat i NHO og i DNBs arbeidsrettsavdeling. Etter ti år blir han nå partner i advokatfirmaet.

– Bjørk er en hardtarbeidende og dyktig advokat som er godt likt av våre klienter, og som er et godt forbilde for våre yngre advokater. Vi ser frem til at han i tiden som kommer skal få mulighet til å spille en enda viktigere rolle i utviklingen av vår markedsledende arbeidslivspraksis, uttaler Frode Martin Toftevåg, som er leder for arbeidslivsavdelingen, i pressemeldingen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også