Oddleif Torvik har hittil kombinert advokatarbeidet med full stilling i akademia – nå blir han partner

Skatteadvokaten skal fremover være spydspissen i CMS Kluge sin internprisingssatsing, med særlig aktivitet inn mot de ulike grunnrenteskatteregimene i Norge.
NY PARTNER: Oddleif Torvik har blitt partner i CMS Kluge, opplyser firmaet. | Foto: CMS Kluge
NY PARTNER: Oddleif Torvik har blitt partner i CMS Kluge, opplyser firmaet. | Foto: CMS Kluge

Torvik tiltrådte som partner i august, melder CMS Kluge.

Han er spesialisert innen norsk og internasjonal skatterett, internprising, regnskapsrett og verdsettelse i ulike juridiske kontekster, samt tilknyttet transaksjons- og struktureringsarbeid, opplyser firmaet på sine sider.

Skatteadvokaten vil være «spydspissen i vår internprisingssatsing fremover, med særlig aktivitet inn mot de ulike grunnrenteskatteregimene i Norge (havbruk, petroleum, vannkraft, mv.), samt internprising av internasjonale transaksjoner i samarbeid med utenlandske internprisingsadvokater i det større CMS-nettverket internasjonalt», skriver advokatfirmaet i en melding.

Han vil også arbeide med tilknyttet struktureringsarbeid for konsern.

Hittil har Torvik, som har vært assosiert partner i CMS Kluge siden 2020, kombinert sitt arbeid i firmaet med full stilling som førsteamanuensis ved Norges Handelshøyskole (NHH). Der har han arbeidet med et bokprosjekt om konsernintern kostnadsallokering etter OECDs retningslinjer for internprising, med særlig henblikk på petroleumsbransjen.

Tidligere har Torvik jobbet i Wiersholm, Thommessen og Schjødt.

Han har, i tillegg til jussen, både en mastergrad i regnskap og revisjon fra NHH og en doktorgrad i skattemessig interprising fra Universitetet i Bergen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også