– Vi har identifisert børstransaksjoner som et satsingsfelt for Selmer de kommende årene

Med ny partner på plass ruster Selmer seg opp for sitt nye satsingsområde. 
NY PARTNER: Gabrielle Risøe har nå startet i ny jobb som partner i Selmer, etter fire år i Carnegie. | Foto: Selmer
NY PARTNER: Gabrielle Risøe har nå startet i ny jobb som partner i Selmer, etter fire år i Carnegie. | Foto: Selmer

I mai kunne AdvokatWatch fortelle at juridisk direktør i Carnegie, Gabrielle Risøe, var på vei til Selmer. Mandag var den nye partneren på plass hos advokatfirmaet. 

– Jeg har hatt gleden av å jobbe i Carnegie i en periode hvor det er gjort et historisk høyt antall egenkapitalmarkedstransaksjoner i Norge. Nå skal jeg ta med meg det jeg har lært for å videreutvikle hvordan advokater arbeider med børstransaksjoner og rådgivningsoppdrag, sier Risøe i en melding på Selmers hjemmeside. 

– Selmer har en fantastisk plattform for å kunne tilby et konkurransedyktig ECM- produkt, og målet er at Selmer skal være et førstevalg på børs, legger hun til.

I Carnegie jobbet Risøe særlig med noteringer, kapitalinnhentinger og obligasjoner. Tidligere har hun også jobbet som forretningsadvokat, hvor hun hovedsakelig jobbet med transaksjoner. Med den erfaringen var hun en godt match for Selmer, som ønsker å satse mer på børstransaksjoner. 

– Vi har identifisert børstransaksjoner som et satsingsfelt for Selmer de kommende årene. Med rekrutteringen av Gabrielle posisjonerer vi oss for en ny opptur i kapitalmarkedet. Vi er stolte av å kunne ønske henne velkommen som partner i Selmer, sier managing partner i Selmer, Hans Jørgen Bender, i en meldingen. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også