Nordia Law henter ny partner og starter nytt filialkontor

Silja Dagenborg går til Nordia Law fra Varder advokatfirma i Østfold. Hun vil fortsette med klientbasen i fylket og har fått sitt eget kontor i Moss. 
NY PARTNER: Silja Dagenborg har fått ny jobb i Nordia Law, og åpner med det et filialkontor i Moss. | Foto: Nordia Law
NY PARTNER: Silja Dagenborg har fått ny jobb i Nordia Law, og åpner med det et filialkontor i Moss. | Foto: Nordia Law

Silje Dagenborg har de siste tre årene vært advokat i Varder advokatfirma, som har kontorer i Oslo og Moss. Tidligere har hun blant annet vært advokat i EY i Østfold, advokat i Skatteetaten og advokatfullmektig i Crawford & Company.

I forrige måned gikk hun til Nordia Law, hvor hun ble partner. Nordia Law er et nordisk advokatfellesskap, som har kontorer i Oslo, København, Gøteborg, Helsinki og Stockholm. Med ansettelsen av Dagenborg åpner de også et nytt filialkontor i Moss. 

Det forteller Dagenborg til Moss avis

Hun deler med avisen at hun skal fortsette med forretningsjus i Nordia, hovedsakelig innen transaksjoner og selskapsstrukturer, samt skatt og avgift. Dagenborg er videre spesialisert innen momsproblematikk knyttet til eiendom. 

I tillegg til å få ny jobb som partner i Nordia og kontorplass i Oslo, åpner Nordia et filialkontor i Moss hvor Dagenborg vil holde til. 

– Det kjennes veldig godt å være en del av et slikt fellesskap. At Nordia er et nordisk selskap passer meg også godt fordi flere av de selskapene jeg arbeider med, har forretninger i flere land. I et så stort selskap får man dessuten anledning til å jobbe på områder med det man kan noe om, og har lyst til å jobbe med, sier Dagenborg til avisen. 

Tidligere i år gikk Lynx advokatfirma inn i Nordia Law. Oslo-kontoret nå teller totalt 13 advokater med Dagenborg. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også