Watch Media ansetter tre journalister

Anita Bakk Henriksen, Synne Piyawan Kringsjaa og Anders Hustveit Gerhardsen er ansatt som nyhetsjournalister hos Watch Media.
NYE ANSIKTER: Anders Hustveit Gerhardsen, Anita Bakk Henriksen og Synne Piyawan Kringsjaa er ansatt som nyhetsjournalister hos Watch Media. | Foto: Privat
NYE ANSIKTER: Anders Hustveit Gerhardsen, Anita Bakk Henriksen og Synne Piyawan Kringsjaa er ansatt som nyhetsjournalister hos Watch Media. | Foto: Privat

– Jeg gleder meg skikkelig, sier Anita Bakk Henriksen (39).

Hun begynner som nyhetsjournalist i EiendomsWatch i januar. Henriksen kommer fra stillingen som vaktsjef i Avisa Oslo. Hun har bred erfaring fra en rekke medier, inkludert E24/VG, Nettavisen og Finnmark Dagblad.

– Jeg har ikke vært så spent på en jobb siden jeg pakket sekken og flyttet til Finnmark, sier hun.

Syvende avis på vei

Watch Media er et hurtigvoksende mediehus rettet mot norske bedrifter og beslutningstakere i næringslivet. Selskapet har i dag seks nisjeaviser i Norge, og den syvende avisen er på vei. Sistnevnte blir arbeidsplassen til Anders Hustveit Gerhardsen (31) og Synne Piyawan Kringsjaa (26). 

– Jeg synes det er spennende å få være en del av en start-up, og jeg gleder meg veldig til å komme i gang sammen med resten av teamet, sier Gerhardsen.

Han kommer fra NRK, hvor han har vært journalist og vaktsjef i underholdningsavdelingen. Gerhardsen har tidligere vært nyhetsjournalist hos NRK Sørlandet og har i tillegg erfaring fra Kredinor og Nordea. Han har bachelor i økonomi og administrasjon, samt kommunikasjon og medieproduksjon.

Setter pris på muligheten

Synne Piyawan Kringsjaa jobber i dag i Hamar Arbeiderblad. 26-åringen har også erfaring fra Romerikes Blad. I tillegg til journalistutdanning har hun en master i strategisk kommunikasjon.

– Jeg setter veldig pris på muligheten jeg har fått i Watch Media. Det blir gøy å jobbe med flinke folk, og jeg ser frem til å jobbe tett på og dekke en spennende bransje, sier Synne Piyawan Kringsjaa.

Ansvarlig redaktør og landsjef i Watch Media Norway, Kristin Stoltenberg, er svært fornøyd med signeringene. 

– Jeg er veldig fornøyd med ansettelsene av Anita, Anders og Synne. I Watch Media bygger vi selskapet gjennom bra folk og et sterkt konsept. Med denne trioen på laget er vi godt rustet for videre vekst, sier Stoltenberg.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også