Stine Lettrem og Alejandro Serrano-Kristiansen blir partnere i KPMG Law

Advokatfirmaet satser på arbeidsrett og offentlige anskaffelser.
RYKKER OPP: Stine Lettrem og Alejandro Serrano-Kristiansen blir partnere i KMPG Law fra 1. januar. | Foto: KMPG LAW
RYKKER OPP: Stine Lettrem og Alejandro Serrano-Kristiansen blir partnere i KMPG Law fra 1. januar. | Foto: KMPG LAW

Lettrem og Serrano-Kristiansen blir partnere med virkning fra 1. januar.

– Internt gleder jeg meg til å jobbe videre med områdene vi kan skille oss ut på – nemlig samarbeidsprosjekter på tvers av tjenesteområdene. Vi skal gå foran som et godt eksempel på at det lønner seg å slå hodene sammen. Ikke minst gleder jeg meg til å bidra til vekst her i nord, uttaler Lettrem, som har advokatfirmaets kontor i Tromsø som arbeidssted, i pressemeldingen.

Hun kom til KPMG Law for første gang i 2010, og gjorde comeback i firmaet høsten 2019, etter å ha vært innom Simonsen Vogt Wiig og BDO Advokater.

I dag leder Lettrem den nasjonale arbeidsrettsgruppen i firmaet.

Erfaring fra Forsvarets logistikkorganisasjon

Serrano-Kristiansen har siden 2020 ledet satsingen på offentlige anskaffelser, et fagfelt som han har nærmere 15 års erfaring med. 

Han jobber primært med anskaffelsesrett, kontraktsrett og forhandlinger. Serrano-Kristiansen har tidligere vært avdelingsdirektør for strategiske anskaffelser i Forsvarets logistikkorganisasjon. Advokaten ser på opprykket som et tydelig signal på at satsingen innen offentlige anskaffelser både har lykkes og bygges videre på, sier han i pressemeldingen fra KPMG Law.

– Vi opplever at kundene våre verdsetter den brede og spesialiserte kompetansen vi tilbyr gjennom vårt advokat- og rådgivningsmiljø. At vi kan bistå gjennom hele anskaffelsesprosessen har vist seg å være en klar fordel. Kundetilfredsheten gjenspeiler seg i flere oppdrag, og vi skal fortsette å utvide teamet med enda flere spesialister innen offentlige anskaffelser.

– Viktige ressurser for KPMG

Managing partner Cathrine Dalheim sier at Lettrem og Serrano-Kristiansen begge er sentrale i advokatfirmaets spissede forretningsjuridiske satsing.

– De har begge lenge vært viktige ressurser for KPMG og jeg er stolt over å ha så dyktige, målrettede og ambisiøse – og ikke minst hyggelige – folk på laget vårt. Nå gleder jeg meg til å jobbe videre med dem med fortsatt fokus på å styrke selskapets juridiske ekspertise og utvikling av sterke kundeteam, sier advokatfirmaets øverste leder i pressemeldingen tirsdag ettermiddag.

KPMG Law har som mål å bikke en halv milliard kroner i omsetning innen 2025. I regnskapsåret 2022 omsatte firmaet for 322,7 millioner kroner.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også