– Han vil spille en sentral rolle i vår videre satsing på dette markedet

Advokat Christopher Hestnes er ny partner i Arntzen de Besche.
IP OG TEKNOLOGI: Christopher Hestnes har vært en del av avdelingen siden 2019. | Foto: Arntzen de Besche
IP OG TEKNOLOGI: Christopher Hestnes har vært en del av avdelingen siden 2019. | Foto: Arntzen de Besche

Det opplyser advokatfirmaet på sine hjemmesider onsdag.

– Etter å ha gått gradene fra advokatfullmektig i vår fantastiske IP/teknologiavdeling, ser jeg nå frem til å innta rollen som partner i Arntzen de Besche. Jeg er utrolig takknemlig for tilliten som er vist meg og vil rose firmaet for å tørre å satse på yngre ressurser, sier Hestnes i en uttalelse.

Han fullførte jusstudiene ved Universitetet i Oslo i 2016, og kom til Arntzen de Besche i 2019, etter tre år som advokatfullmektig i Wiersholm. Siden har han bistått klienter innenfor innovasjons- og kommersialiseringsprosesser, FoU-aktiviteter, verdikjedeforvaltning, transaksjoner og tvisteløsning, særlig knyttet til immaterielle rettigheter og digitale tjenester/IT, opplyser firmaet.

Partner Tommy Dahlen, som leder teknologigruppen, er fornøyd.

– Christopher har vært avgjørende for utviklingen av teknologi og innovasjon de siste årene og vil spille en helt sentral rolle i vår videre satsing på dette markedet fremover, sier han om partnerskapets ferske tilskudd.

– Christopher er svært aktiv i den faglige og sosiale utviklingen av våre yngre medarbeidere og er en avgjørende bidragsyter til at alle våre advokater drar i samme retning til det beste for våre klienter, fortsetter partner Dahlen.

Hestnes gleder seg til å ta fatt på en ny tilværelse.

– Nå ser jeg frem til å bidra til videre vekst og innovasjon både for Arntzen de Besche og våre klienter, sammen med kompetente og hyggelige kolleger i Trondheim, Oslo og Stavanger, sier Hestnes, som holder til i Trondheim.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også