Bull henter Hanna Beyer Olaussen fra Wikborg Rein

Camilla Raastad blir også partner i Bull.
NYE PARTNERE: Hanna Beyer Olaussen (t.v.) og Camilla Raastad. | Foto: Bull
NYE PARTNERE: Hanna Beyer Olaussen (t.v.) og Camilla Raastad. | Foto: Bull

Bull henter inn Camilla Raastad og Hanna Beyer Olaussen som nye partnere. Begge hadde oppstart fredag, opplyser advokatfirmaet i en melding.

Olaussen kommer fra Wikborg Rein hvor hun har vært partner siden 2021. Hun har også erfaring fra Wiersholm og Ræder Bing. I Wikborg Rein ledet Olaussen advokatfirmaets faggruppe for immaterialrett, markedsrett og IT.

– Vi er skikkelig glade for at Olaussen ønsker å bli en del av IP- og teknologiteamet i Bull. Hun er en anerkjent profil innenfor sine fagområder, har en sterk drivkraft og utfyller kompetansen i teamet vårt godt, sier Stian Sørensen Schilvold, leder for IP- og teknologi i Bull.

– Bull har et av de beste og største fagmiljøene innenfor IP og teknologi i Norge, og har lange tradisjoner med å satse på disse områdene. Jeg ser frem til å bli en del av dette anerkjenteteknologimiljøet og å bidra til den videre utviklingen av Bull, sier Hanna Beyer Olaussen.

Camilla Raastad, som er spesialist på transport, logistikk og arbeidsrett, kommer fra stilling som advokat i NHO Logistikk og Transport hvor hun har vært siden 2018. Hun har tidligere også drevet egen advokatpraksis, samt vært HR-direktør i en av Norges største logistikkbedrifter. 

Leder av faggruppen for transport og logistikk i Bull, Runar Hansen, har samarbeidet med Raastad over flere år. Han mener det er få advokater i Norge som kan vise til så god kompetanse på logistikk- og transportjuss som henne.

– Jeg opplever at hun forstår bransjen veldig godt, er kommersiell og løsningsorientert, og nyter stor tillit hos de kundene hun jobber for. Med rekrutteringen av Raastad får vi landets beste fagmiljø innen transport, logistikk og speditørforsikring, mener han.

Raastad selv sier hun stor tro på og god erfaring med å kjenne bransjen og klientmassen man arbeider med innenfra.

– Det gjør det enkelt og raskt å forstå hva problemet er og hvordan det skal løses til bedriftens beste. Bull har også en bredde i fagkompetanse som gjør at jeg vet at de kundene jeg jobber med får god hjelp på områder jeg selv ikke håndterer, sier den nye partneren.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også