Jussprofessor Morten Kjelland blir partner i Kogstad Lunde & Co

Morten Kjelland fratrer sin professorstilling ved Universitetet i Oslo 1. februar 2025 for å bli partner i Kogstad Lunde & Co i Oslo.
FORNØYD: Managing partner Trond Werner Lunde i Kogstad Lunde & Co er fornøyd med den nye partnersigneringen. | Foto: Stian Olsen / AdvokatWatch
FORNØYD: Managing partner Trond Werner Lunde i Kogstad Lunde & Co er fornøyd med den nye partnersigneringen. | Foto: Stian Olsen / AdvokatWatch

Det opplyser advokatfirmaet i en melding.

Ifølge Kogstad Lunde & Co ble Kjelland dr. juris i 2008 på avhandlingen «Særlig sårbarhet i personskadeerstatningsretten» og har siden 2013 vært professor ved Det juridiske fakultet, Universitetet i Oslo.

– Vi er selvsagt både glade og stolte over at Morten Kjelland valgte oss når han nå ønsket å arbeide som advokat. Han vil ytterligere styrke våre team innenfor erstatningsrett og trygde-/velferdsrett, i tillegg til å få en sentral rolle i videreutviklingen av vårt undervisningstilbud. Han vil også påta seg oppdrag som voldgiftsdommer, uttaler managing partner Trond Werner Lunde i meldingen.

Kjelland starter som partner i advokatfirmaet 1. februar 2025.

Det er i dag sju partnere i Kogstad Lunde & Co. Advokatfirmaet er spesialisert innen forsikrings- og erstatningsrettslige problemstillinger. 

– Kjelland er forfatter av flere lærebøker innenfor erstatningsrett, velferdsrett og helserett, i tillegg til å ha skrevet en rekke artikler og lovkommentarer innen disse og andre rettsfelt. Kjelland har i flere studentkåringer blitt utpekt som fakultetets beste foreleser, fortsetter Kogstad Lunde & Co.

Morten Kjelland kommer til å fortsette i sin deltidsstilling som professor II ved Universitetet i Sørøst-Norge ved siden av sin nye rolle som advokat og partner, opplyser advokatfirmaet avslutningsvis.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også