Gir seg som managing partner

Etter seks år som managing partner i Berngaard gir Inger Roll-Matthiesen nå stafettpinnen videre til Erik Ødegaard. 
TRER AV: Inger Roll-Matthiesen returnerer nå til advokatvirksomhet på fulltid i Berngaard, og Erik Ødegaard kommer inn som ny daglig leder. | Foto: Berngaard
TRER AV: Inger Roll-Matthiesen returnerer nå til advokatvirksomhet på fulltid i Berngaard, og Erik Ødegaard kommer inn som ny daglig leder. | Foto: Berngaard

Det deler hun selv i et innlegg på LinkedIn. 

«For meg så handlet ønsket om å endre rolle om at jeg har for mye på tallerkenen min. Å lede forutsetter tid og dedikasjon og tilstedeværelse. Jeg har en spennende og etter hvert betydelig kundeportefølje som jeg ønsker å bruke mer tid på, samtidig som jeg ønsker engasjere meg i styreverv, prosjekter og foredragsvirksomhet som ligger nært hjertet mitt», skriver Roll-Matthiesen. 

Hun har ledet firmaet siden 2018 og vil fortsette i firmaet som advokat. Det er rådgiver Erik Ødegaard som nå tar over rollen som daglig leder. 

Ødegaard har tidligere blant annet vært daglig leder i daværende Føyen Torkildsen, og var med på å etablere TechTorget i 2019. Samme året startet han som rådgiver i Berngaard, hvor de omtaler han som deres «forretningsmessige vaktmester». 

«Ødegaard og jeg har jobbet tett lenge. Vi vet begge at om vi skal klare å holde på de flinke, fine folka våre må vi sette av tid og ressurser til nettopp dette», skriver Roll-Matthiesen om erstatteren. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også