Har gått gradene i DLA Piper. Nå blir han partner

Tommy Bruun er tatt opp som partner i DLA Piper, med virkning fra 3. juni.
NY PARTNER: Tommy Bruun. | Foto: DLA Piper
NY PARTNER: Tommy Bruun. | Foto: DLA Piper

Tommy Bruun er ny partner i DLA Piper, opplyser advokatfirmaet i en melding. Bruun kom til DLA Piper som advokatfullmektig i 2014. 

Han arbeider hovedsakelig med kontraktsrett og tvisteløsning. Han er en spesialisert entreprise- og tvisteløsningsadvokat som har omfattende erfaring med ulike tilvirknings- og leveransekontrakter. Bruun er også en del av firmaets spesialiserte fagmiljø og sektorgruppe innen fornybar energi, forteller DLA Piper.

– Han har gjennom sine ti år i DLA Piper opparbeidet seg betydelig erfaring og en solid kompetanse som entreprise- og tvisteløsningsadvokat. Han har markert seg med en meget god forståelse for både faglige og kommersielle sider i komplekse prosjekter og tilvirkningskontrakter, særlig i bygg- og anleggsbransjen. Han er videre en viktig ressurs for fornybar energi-gruppen i DLA Piper, og er generelt sett en stor bidragsyter til firmaet, sier leder av DLA Pipers entrepriseavdeling, Helge Neraal.

Etter opptaket av Bruun er det totalt fem partnere i advokatfirmaets entrepriseavdeling.

– Jeg setter stor pris på tilliten ved å bli tatt opp som partner i vårt solide tviste- og entrepriseteam. DLA Piper er et av Norges mest spennende advokatfirmaer med sin unike internasjonale dimensjon. I tillegg til å fokusere på fag og bransjeforståelse, er det viktig for firmaet å skape et morsomt og hyggelig arbeidsmiljø. Jeg gleder meg til å kunne bidra faglig og sosialt i videreutviklingen av både avdelingen og firmaet, uttaler Tommy Bruun.

DLA Piper omsatte for 391,6 millioner kroner i 2023, en økning på 10,6 prosent sammenliknet med året før. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også