RSM Advokatfirma tar opp ny partner

Tre år etter hun startet i RSM Advokatfirma som senioradvokat, rykker Anine Karstensen nå opp og blir partner. 
NY PARTNER: Anine Karstensen. | Foto: RSM Norge
NY PARTNER: Anine Karstensen. | Foto: RSM Norge

Det opplyser RSM Norge i en melding på sine hjemmesider

Anine Karstensen kom til RSM Advokatfirma som senioradvokat i 2021 etter seks år i EY. Hun har tidligere også erfaring som skattejurist hos Skatteetaten. I RSM bistår hun med rådgivning innen skatt og transaksjoner, herunder internasjonale problemstillinger knyttet til selskapsskatt og skattestrukturering i forbindelse med transaksjoner.

Nå skal firmaet styrke selskapets posisjon ytterligere innen skatte- og avgiftsrådgivning samt internasjonal skatt, med opprykket av Karstensen til partner i RSM advokatfirma. 

– Jeg gleder meg til å fortsette å bygge sterke lag som bidrar til økt vekst og gode kundeopplevelser fremover, og da spesielt innenfor skattemessig transaksjonsbistand og internasjonal skatt. Her ser vi et økende marked, og jeg vil bygge videre på vårt gode samarbeid med vår M&A-avdeling og internasjonale nettverk av RSM-kontorer, sier hun i meldingen. 

Daglig leder i RSM Advokatfirma, Morten Hereng Christophersen, mener partneropprykket er et viktig ledd i utviklingen av advokatvirksomheten i RSM. 

– Karstensen vil ha et særlig fokus på skatte- og avgiftsmessig transaksjonsbistand, sammen med vår avdeling for M&A. Dette har hun allerede hatt ansvaret for en god stund, og det er på tide at hun tas opp i partnerskapet, sier han. 

RSM Advokatfirma omsatte for 53,3 millioner kroner i fjor, med et driftsresultat på 15,4 millioner kroner. Året før lå omsetningen på 44,4 millioner kroner, mens driftsresultatet endte på 15,9 milllioner kroner.

Revisjonsselskapet RSM Norge hadde en omsetning på 526,3 millioner kroner i 2023, mot 465,5 millioner kroner året før. Driftsresultatet endte på 88,1 millioner kroner, ned fra 100,7 kroner i 2022. Ifølge RSM Norge skyldes nedgangen i resultat primært høyere lønnskostnader.

I en melding på LinkedIn skriver RSM Norge at Martin Alzibawi, Bjørn Are Aamnes Mostue, Mariann Adolfsen Hole og Kim Lystvet er tatt opp som revisjonspartnere.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også