AdvokatWatch

Justify får ti nye samarbeidspartnere

Justeknologifirmaet Justify har signert partneravtale med ti nye sparebanker.

Daglig leder Dag Josef Foss i Justify. | Foto: Justify

Det melder selskapet på LinkedIn.

De nye samarbeidspartnerne er: Sparebank 68° Nord, Aasen Sparebank, Selbu Sparebank, Nidaros Sparebank, Stadsbygd Sparebank, Ørland Sparebank, Tolga-Os Sparebank, Sparebanken DIN, Drangedal Sparebank og Askim & Spydeberg Sparebank.

De ti bankene tilhører den såkalte Lokalbankalliansen. Bankene var tidligere en del av Eika-gruppen, men solgte seg helt ut i forrige måned for 712 millioner kroner, ifølge FinansWatch.

Fra før av har Justify avtale med blant annet Sparebank1, Storebrand, Eika-gruppen og Sparebanken Møre.

– Kombinasjonen av nærhet til kunder og aktiv rådgivning, med nyskapende digitale juridiske tjenester, har blitt tatt veldig godt imot av kunder landet rundt. Nå gleder vi oss til å jobbe sammen med enda flere som jobber for å skape gode kundeopplevelser hver eneste dag, skriver Justify.

Daglig leder i Justify, Dag Josef Foss, har tidligere uttalt til AdvokatWatch at advokatfirmaene ikke er selskapets konkurrenter.

– Våre kunder er de som burde gjort noe, men som ikke gjør noe. 90 prosent av markedet har et udekket juridisk behov, sa han i januar.

Justeknologifirma: – Advokatkontorer er ikke våre konkurrenter

Justify med nyansettelse 

Mer fra AdvokatWatch

Henlegger anmeldelse mot Per Danielsen

Oslo politidistrikt åpner ikke etterforskning mot advokat Per Danielsen i faktureringssak, etter at han ble anmeldt av bostyrer for tvangsoppløsningsboet til Rondeslottet Hotell, Anders G. Bjørnsen.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch