Thommessen ansetter digital tjenesteutvikler: – Jeg kommer inn med formål om å utnytte det store potensialet som ligger i legal tech

Amanda Lange har de siste fem årene hatt flere roller i Visma. Nå skal hun inn i Thommessen sin avdeling for innovasjon- og utviklingssamarbeid. 
NY JOBB: Amanda Lange er hentet inn i Thommessen for å styrke deres tekniske kompetanse og kunnskap innen AI. | Foto: Thommessen
NY JOBB: Amanda Lange er hentet inn i Thommessen for å styrke deres tekniske kompetanse og kunnskap innen AI. | Foto: Thommessen

Thommessen deler på LinkedIn at Lange hadde sin første dag hos dem i forrige uke. 

Amanda Lange har tidligere erfaring fra Visma Resolve, hvor hun blant annet har jobbet med AI-utvikling. Nå blir hun digital tjenesteutvikler i Thommessens avdeling for innovasjon og teknologi. 

– Jeg kommer inn i Thommessen med formål om å utnytte det store potensialet som ligger i legal tech, altså teknologi som kan effektivisere og forenkle juridiske prosesser, med et særlig fokus på generativ AI – som språkmodeller, sier hun i meldingen på LinkedIn. 

Hun deler i meldingen at hun har erfaring med å utvikle AI-tjenester og endringsledelse. Hun forteller videre at hun synes advokatbransjen har stort potensial. 

– Thommessen er fremoverlent og satser åpenbart på teknologi. Det blir spennende å få være en del av et innovasjonsteam som daglig jobber sammen med advokater og forretningsstøtte med å sørge for at Thommessen er i forkant med å ta i bruk ny teknologi, sier hun. 

COO Trine Melsether forteller i meldingen at Langes inntog styrker firmaets tekniske kompetanse og kunnskap innen AI. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også