AdvokatWatch

PwC-leder: – Det er vanskelig å lokke arbeidskraft til byen

Jarle Gulla-Pettersen, som leder Molde-kontoret til PwC, sier det er utfordrende å rekruttere ansatte til byen.

Foto: Stian Olsen

Det er i forbindelse med at rekrutteringsarrangementet «Bli med hjem», som avholdes i Oslo i disse dager, at Romsdals Budstikke har intervjuet Jarle-Gulla Pettersen i PwC i Molde. I intervjuet forteller Pettersen, at han opplever rekrutteringen som vanskelig.

– Om en mulig ansatt ikke har tilknytning til regionen, eller ikke har en stor friluftsinteresse, så er det vanskelig å lokke arbeidskraft til byen. Derfor er det utrolig bra at næringsforumene legger fogderistrid til side, og går sammen om dette arrangementet, sier han i onsdagens papirutgave av avisen.

– Det er mange 18–19-åringer i Oslo som ikke visste hvilken kurs de skulle ta da de dro fra Molde for å studere. De kan fort få øynene opp for mulighetene som finnes her, fortsetter lederen ved PwCs kontor i Molde.

Totalt er det åtte ansatte hos PwC i Molde. En av disse er senior associate Maria Kjersem.

– Man er jo mye mer synlig her i stedet for å være en av mange på et større kontor. Det gjør det lettere å få gode relasjoner med kundene, og man kommer mye tettere på beslutningstakere, mener Kjersem.

Ifølge Gulla-Pettersen ser PwC etter både revisorer, rådgivere og advokater til kontoret i Molde.

Torbjørn Stokke forlater PwC og blir ny partner i Brækhus

De fem store samarbeider i ny kampanje: – Klarer vi ikke å nå rekrutteringsmålene våre vil det helt klart oppstå en krise i revisorbransjen

PwC har etablert et eget «SWAT-team» som overvåker sanksjonsutviklingen 

Mer fra AdvokatWatch

Henlegger anmeldelse mot Per Danielsen

Oslo politidistrikt åpner ikke etterforskning mot advokat Per Danielsen i faktureringssak, etter at han ble anmeldt av bostyrer for tvangsoppløsningsboet til Rondeslottet Hotell, Anders G. Bjørnsen.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch