PwC-leder: – Det er vanskelig å lokke arbeidskraft til byen

Jarle Gulla-Pettersen, som leder Molde-kontoret til PwC, sier det er utfordrende å rekruttere ansatte til byen.
Foto: Stian Olsen
Foto: Stian Olsen

Det er i forbindelse med at rekrutteringsarrangementet «Bli med hjem», som avholdes i Oslo i disse dager, at Romsdals Budstikke har intervjuet Jarle-Gulla Pettersen i PwC i Molde. I intervjuet forteller Pettersen, at han opplever rekrutteringen som vanskelig.

– Om en mulig ansatt ikke har tilknytning til regionen, eller ikke har en stor friluftsinteresse, så er det vanskelig å lokke arbeidskraft til byen. Derfor er det utrolig bra at næringsforumene legger fogderistrid til side, og går sammen om dette arrangementet, sier han i onsdagens papirutgave av avisen.

– Det er mange 18–19-åringer i Oslo som ikke visste hvilken kurs de skulle ta da de dro fra Molde for å studere. De kan fort få øynene opp for mulighetene som finnes her, fortsetter lederen ved PwCs kontor i Molde.

Totalt er det åtte ansatte hos PwC i Molde. En av disse er senior associate Maria Kjersem.

– Man er jo mye mer synlig her i stedet for å være en av mange på et større kontor. Det gjør det lettere å få gode relasjoner med kundene, og man kommer mye tettere på beslutningstakere, mener Kjersem.

Ifølge Gulla-Pettersen ser PwC etter både revisorer, rådgivere og advokater til kontoret i Molde.

Torbjørn Stokke forlater PwC og blir ny partner i Brækhus

De fem store samarbeider i ny kampanje: – Klarer vi ikke å nå rekrutteringsmålene våre vil det helt klart oppstå en krise i revisorbransjen

PwC har etablert et eget «SWAT-team» som overvåker sanksjonsutviklingen 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også