– Det at vi på to år klarer å øke med 300 millioner og veldig mange nye ansatte, er jo en helt vanvittig økning på kort tid

Regnskapsbyrå ser på de tradisjonelle revisorhusene som sine konkurrenter.
Partner og daglig leder i Aider Sør, Patricia Olsson. | Foto: Aider
Partner og daglig leder i Aider Sør, Patricia Olsson. | Foto: Aider

Våren 2019 startet Andreas Vik og Knut Grotli opp regnskapsbyrået Aider. Vik kom fra stillingen som leder for regnskap i BDO, mens Grotli på sin side var tidligere administrerende direktør i PwC og viseadministrerende direktør i BDO.

I 2020 fusjonerte Aider med Tet. Den gangen uttalte Andreas Vik til Finansavisen, at mente Aider allerede da fremstod som vel så attraktiv arbeidsgiver som «the big five» for nyutdannede fra handelshøyskolene.

– Ja, jeg mener at vi kan tilby vel så spennende arbeidsoppgaver som de store revisjonsselskapene. Hos oss blir det langt fra bare å sitte å kontrollere arbeid som andre utført, sa han.

I et intervju med Rjukan Arbeiderblad uttaler partner og daglig leder i Aider Sør, Patricia Olsson, også seg om konkurransen med EY, PwC, Deloitte, BDO og KPMG.

– Det at vi i 2020 gikk fra å være Tet til å bli en del av Aider, tenker jeg tilførte oss noe veldig viktig i forhold til å klare den videre veksten vi har hatt. Det at vi på to år klarer å øke med 300 millioner og veldig mange nye ansatte, er jo en helt vanvittig økning på kort tid, sier hun.

– Vi ser at vi nå høster frukter av den strategien vi sammen utarbeidet da vi ble en del av Aider. Vi er veldig langt fra å være et tradisjonelt regnskapskontor, så på en måte ser vi de tradisjonelle revisjonshusene som våre konkurrenter samtidig så overtok vi faktisk PwC Accounting (regnskapsvirksomheten til PwC red.anm.) i desember 2021, fortsetter hun.

I dag er det over 500 medarbeidere i Aider, som har kontorer fra Kristiansand i sør til Bodø i nord.

Fra PwC til KPMG

PwC tar opp seks nye partnere innen revisjon og rådgivning: – De er gode til å løse viktige problemer sammen med andre

Søkerboom til BDO Romerike 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også