Hun er ny daglig leder i revisjonsfirmaet

Guro Hønsen Brandt tar over som daglig leder i SLM Revisjon.
Guro Hønsen Brandt er ny daglig leder i SLM Revisjon. | Foto: SLM Revisjon
Guro Hønsen Brandt er ny daglig leder i SLM Revisjon. | Foto: SLM Revisjon

Det skriver firmaet på sine hjemmesider.

– Da jeg ble spurt om å bli daglig leder i SLM Revisjon, var det et enkelt valg å takke ja. Jeg har jobbet her som revisor de siste ti årene, og kjenner dermed både selskapet og de ansatte godt. Jeg gleder meg til å få være med på SLM Revisjons videre utvikling, nå med litt andre arbeidsoppgaver enn før, sier Brandt i en uttalelse.

Hun tiltrådte 1. september og tar over etter John Harald Hansen, som vil fortsette som partner i SLM Revisjon, opplyser selskapet.

39 år gamle Brandt har arbeidet som revisormedarbeider i SLM Revisjon siden 2012. Hun vil nå bli oppdragsansvarlig for noen oppdrag og fortsette i revisjonsteamene på noen av selskapets større kunder, i tillegg til å forvalte oppgaven som daglig leder.

Brandt har en bachelor i økonomi og administrasjon, en bachelor i revisjon og en master i skatte- og avgiftsrett. Da hun i 2008 var nyutdannet fikk hun tilbud om jobb i SLM Revisjon, som holder til på Lillestrøm. Brandt takket nei, fordi hun heller ville bo i Oslo.

– Heldigvis stod døren fortsatt åpen da jeg søkte jobb på nytt hos SLM Revisjon fire år senere, og i løpet av de årene jeg har vært i Lillestrøm har det da blitt en god del mer urbant også her, sier hun.

SLM Revisjon har i dag 33 ansatte og omsatte i fjor for 50 millioner kroner. Firmaet er dermed det 12. største revisjonsfirmaet i Norge.

Ny styreleder i Revisorforeningen

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også