AdvokatWatch

Aider sluker regnskapsbyrå

Aider med nytt oppkjøp.

Utenfor Regnskapskontoret Hamar, som nå blir en del av Aider Innlandet. | Foto: Google Street View

Aider overtar Regnskapskontoret Hamar, skriver Hamar Arbeiderblad.

Regnskapskontoret Hamar, som omsatte for sju millioner kroner i fjor, har inntil nå vært heleid av Jarle Holtet.

– Jeg måtte tenke mye på tilbudet, men det er blitt så komplisert å drive alene, så når en større aktør med ambisjoner kom på døra var det ganske enkelt å bestemme seg, sier Holtet, som ikke ønsker å opplyse om salgssummen.

Partner og porteføljeleder for hovedkontoret til Aider, Jørgen Edvardsen, forteller at selskapet har en satsing i Innlandet, der målet er å være mellom 100 og 150 ansatte i regionen innen 2026.

Ifølge Edvardsen var strategien å etablere seg først på Lillehammer, Hamar og Gjøvik. Nå er det kun sistnevnte som mangler.

Aider overtok for øvrig PwC Accounting i desember i fjor.

Aider ble startet opp av Andreas Vik og Knut Grotli våren 2019. Vik kom fra stillingen som leder for regnskap i BDO, mens Grotli på sin side var tidligere administrerende direktør i PwC og viseadministrerende direktør i BDO.

I sommer uttalte partner og daglig leder i Aider Sør, Patricia Olsson, at selskapet ser på de tradisjonelle revisjonshusene som sine konkurrenter.

– Det at vi på to år klarer å øke med 300 millioner og veldig mange nye ansatte, er jo en helt vanvittig økning på kort tid 

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch